EXPIRATIE urat mirositoare

Am cautat si nu am mai gasit nimic despre asta. De la un timp incoace, EXPIRATIA (pe nas) este urat mirositoare. Igiena mea orala e foarte buna, nu am carii. Nu stiu daca ar putea avea asta vreo legatura cu EXPIRATIA. E foarte deranjant. Sunt momente cand mi-e jena sa respir cand sunt langa oameni. Ce pot sa fac? Care poate fi cauza?Va rog sa ma ajutati. Multumesc.
3 comentarii

Intr-o prima etapa, repetati consultul stomatologic: prezenta tartrului si a inflamatiei parodontale poate fi o cauza a halenei fetide. Apoi, consult ORL. Urmeaza consultul la gastroenterolog. Daca acestea sunt normale, mergeti la un pneumolog.

Multumesc pentru sfaturi. Consultul stomatologic l-am facut acum 3 saptamani si din pacate nu sunt in tara pentru cateva luni sa pot face restul analizelor la preturi normale si nu astronomic, credeam ca cineva s-a mai confruntat cu asta si poate sa-mi ofere o solutie deoarece este foarte frustrant.

Din pacate, cauzele acestei probleme sunt realmente nenumarate si difera de la un pacient la altul. Iar solutia nu se poate oferi in necunostinta de cauza.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2miros neplacut la copil
- 3miros neplacut al gurii
- 9cred ca este o problema de natura stomatologica
- 2Imi miroase foarte urat gura si cand ma trezesc, si dupa spalarea pe dinti si in cursul zilei
- 2halena
- 72secretii ale gatului
- 9amigdale
- 4paraziti intestinali au vreo legatura cu respiratia urat mirositoare?
- 4Repiratie urat mirositoare si gat uscat
- 3miros neplacut al cavitatii bucale
- 3infectie urat mirositoare din cerul gurii
- 3miros neplacut dimineata
- 6miros urat in gura de aproape 3 ani
- 4respiratie urat mirositoare dupa operatia de polipi
- 1de ce ii miroase gura
- 2Miros urit in in nara stinga
- 1Respiratie urat mirositoare
- 3Secretii in gat + respiratie mirositoare
- 2Probleme digestive
- 1Respirație urât mirositoare