EXPIRATIE urat mirositoare
Am cautat si nu am mai gasit nimic despre asta. De la un timp incoace, EXPIRATIA (pe nas) este urat mirositoare. Igiena mea orala e foarte buna, nu am carii. Nu stiu daca ar putea avea asta vreo legatura cu EXPIRATIA. E foarte deranjant. Sunt momente cand mi-e jena sa respir cand sunt langa oameni. Ce pot sa fac? Care poate fi cauza?Va rog sa ma ajutati. Multumesc.
3 comentarii
Intr-o prima etapa, repetati consultul stomatologic: prezenta tartrului si a inflamatiei parodontale poate fi o cauza a halenei fetide. Apoi, consult ORL. Urmeaza consultul la gastroenterolog. Daca acestea sunt normale, mergeti la un pneumolog.
Multumesc pentru sfaturi. Consultul stomatologic l-am facut acum 3 saptamani si din pacate nu sunt in tara pentru cateva luni sa pot face restul analizelor la preturi normale si nu astronomic, credeam ca cineva s-a mai confruntat cu asta si poate sa-mi ofere o solutie deoarece este foarte frustrant.
Din pacate, cauzele acestei probleme sunt realmente nenumarate si difera de la un pacient la altul. Iar solutia nu se poate oferi in necunostinta de cauza.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Imi miroase foarte urat gura si cand ma trezesc, si dupa spalarea pe dinti si in cursul zilei
- 4Colon iritabil... fermentatii, gaze, dureri abdominale + dimineata halena
- 6Halena sau altceva?
- 9amigdale
- 3respiratia urat mirositoare
- 3Probleme digestive...
- 3miros neplacut al cavitatii bucale
- 4baiat de 14 ani caruia de un timp ii miroase gura foarte tare
- 3miros neplacut dimineata
- 7miros urat indiferent de numarul de spalari zilnice pe dinti
- 8Am expectorat niste bilute din gat. Ce poate fi?
- 6de ce dupa ce ma spal pe dinti simt ca mi se formeaza o pelita pe obraji, buze si am gura lipicioasa
- 4respiratie urat mirositoare dupa operatia de polipi
- 4Respiratia urat mirositoare!
- 6Limba alba, saliva galbena, respiratie urat mirositoare
- 2Senzatie de arsura la plamani si respiratie urat mirositoare
- 1de ce ii miroase gura
- 7secretie mucoasa in zona nazo-faringe de culoare alba, care conduce la un miros urat
- 5NU MAI STIU CE SA FAC !
- 2Limba mea e tot timpul alba, e foarte incarcata
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: