Exocervicita si sarcina?...este posibil?

02-03-2007
bblik
Nu este medic/terapeut
bblik
am fost la medic si am exocervicita, am luat si tratamentul...vrem sa avem un copil, eu si sotul meu, credeti ca voi putea ramane insarcinata daca a mai ramas ceva din boala asta sau poate ar trebui sa mai fac ceva?
3 comentarii
0
05-03-2007, ora 00:00
bblik
Nu este medic/terapeut
bblik
oare nimeni nu imi raspunde?...poate ca nu mai exista oameni care sa mai stie sa raspunda, sau nu le pasa de altii...ca doar traim intr-o lume REA!!!...Multumesc...
0
17-03-2007, ora 00:00
angyl
Nu este medic/terapeut
angyl
Bineinteles ca poti sa ramai insarcinata daca nu exista altceva mult mai grav, dar acum ca ai terminat acest tratament ar trebuii sa te duci din nou sa faci un consult ginecologic si peste 3 luni sa faci o noua colposcopie.In orce caz ar fii bine sa iti treaca aceasta inflamatie a colului uterin inainte sa ramai insarcinata ca sa eviti sa faci tratament pe timpul sarcinii pt.ca exista acel risc/beneficiu.Daca ti-a trecut exocervicita si nu mai exista alte cauze poti face un bebe, chiar si cu aceasta inflamatie am auzit ca multe femei au ramas insarcinate, acu depinde, cert e ca trebuie sa te vindeci.Iti doresc sanatate si nu-ti face griji in privinta lui bebe!
0
17-03-2007, ora 00:00
angyl
Nu este medic/terapeut
angyl
Iti recomand sa faci cateva sedinte cu laser pe langa tratamentul medicamentos pentru ca ajuta la o vindecare mai rapida cert e ca are rezultate si aceste sedinte se fac tot la cabinet ginecologic si depinde de persoana cum reactioneaza, la o persoana ii este de ajuns 4-5 sedinte iar la altele 2-3 saptamani, poti incerca, eu am incercat si s-au vazut rezultatele si nu este nici costisitor!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.