exista vreun tratament pentru scaderea nodulilor la san?
buna..am 21 de ani si in martie am simtit un nodul la sanul drept...din lipsa de timp am facut o ecografie de abia la sfarsitul lui aprilie si mi s-a descoperit un nodul de 2.55/1.33 cm...La sfarsitul lui mai am facut o alta ecografie la spitalul Fundeni la Dr Lesaru Mihai care mi-a dat urmatorul rezultat : san drept-nodul de aprox 61/54/17mm la uniunea cadranelor externe, altul de 12/14/9mm situat retroareolar sup si un al 3-lea de aprox 19/12/9mm la uniunea cadranelor externe.La sanul stang mai am unul de aprox 9/10/5mm ora 3.30..Nu am fost foarte lamurita si nu stiu ce tratament sa iau pentru a nu-mi mai aparea si alti noduli..La ginecolog mi s-a zis sa iau mastodynon la nevoie si sa ma ung cu mastoprofen tot la nevoie..Este vreo sansa ca sa scada nodulii acestia..in special cel mai mare?La primul nodul aparut s-a pus problema operatiei...dar eu nu vreau asta deoarece am inteles ca exista posibilitatea reaparitiei..As vrea sa stiu dak exista vreun tratament eficient pentru scaderea nodulilor la san..care sa excluda operatia..multumesc anticipat
1 comentarii
buna seara.am 18 ani.in luna octombrie am descoperit ca am nodul la sanul stang.peste 3 luni am fost la un medic si mi-a dat trimitere sa fac ecografie mamara am descoperit ca am noduli la ambii sani rezultatul ecografiei este:tesut mamar cu ecostructura predominant hipoecogena, adipoasa.san drept in cadranul s-e se evidenteaza o formatiune nodulara solida hipoecogena, cu semne sugestive pentru benignitate 30, 7/11, 7mm; formatiunea pare constituita din 2 noduli conglomerati acestia prezentand numa cateva semne vasculare in pd, intra si perilezionale-aspect ecografic de fibroadenom.axiala dreapta libera.28-11-2008san stang la unirea cadranelor externe 3cm de mamelon, formatiune cu aceleasi caractere(fibroadenom)21mm, prezentand insa mai multe mici artere penetrante intranodulare.axiala stanga libera.recomandari cura chirurgicala a leziunilor pe criterii dimensionale (drept)si de vascularizare (stang).va rog din suflet sa imi dati un sfat daca trebuie neaparat sa fiu operata sau alt remediu
Alte subiecte recente din această secțiune: