Exista recuperare totala in hernia de disc, fara operatie?
Buna ziua.Eu sunt diagnosticata din 2009 cu dubla hernie de disc, nu mi s-a recomandat operatia, medicul neurochirurg spunandu-mi ca daca am grija, cu timpul nu voi mai avea probleme.De atunci am incercat pe cat posibil sa evit acele eforturi care-mi produceau niste dureri foarte mari.De 4 ani merg la bai si fizioterapie la Herculane si n-am mai avut din 2016, octombrie, nicio criza dureroasa de genul care sa ma tintuiasca la pat.Intrebarea este, chiar este posibil ca hernia de disc sa se vindece?Mentionez ca daca stau in picioare pe loc, nu rezist mai mult de jumate de ora, fara sa apara o durere.
1 comentarii
Bună ziua ! Aveti facut RMN-ul ? Si daca da la vazut medicul neurochirurg? De obicei hernia de disc se opereaza doar în cazuri mai grave Daca durerile au reaparut și nu dispar dupa 4-8 saptamani eu zic sa mergeti din nou la un neurochirurg pentru o examinare mai amănunțită. După parere daca nici acum nu ați putut trata-o nechirurgical a recidivat. Multă sănătate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Operat hernie de disc
- 0Unde sa fac operație de hernie de disc?
- 2După operație de hernie inghinala partea dreaptă.
- 0Recomandare operatie Hernie de Disc Lombara
- 0Ajutatima va rog.
- 0Operată hernie de disc recidiva după un an jumate
- 0Un medic bun, va rog! operata de hernie de disc L5-S1
- 1Oportunitate operatie disc in zona lombara
- 0Probleme lombare
- 0Hernie de disc L5-S1, operata 03.2014, recidivata-reoperata 08.2019, Rmn 03.2021
- 0Operatie hernie de disc cervicala
- 1Recomandare operație de hernie de disc?
- 2Hernie de disc L4-L5 stanga cu dureri pe piciorul stang
- 0Hernie de disc
- 0Hernie de disc operată, naștere naturala sau cezariana?
Mai multe informații despre: operatia de hernie de disc
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: