Exament RMN--neconcludent
Cu circa o saptamana in urma, dupa un weekend in care am facut un efort deosebit, conducand mult prin tara si dormnind destul de putin, am acuzat dureri puternice de cap si greturi. Am mers la urgenta, unde, dupa ce mi s-a facut o perfuzie cu glucoza si vitamine, am fost trimis la sectia de neurochirurgie. Acolo, doamna doctor neurolog, dupa un control constand in miscarea mainilor, a ochilor, a picioarelor, m-a internat pt un ex RMN, banuindu-ma de scleroza miltipla. Dupa examenul RMN am fost externat, spunandu-mi-se ca acesta nu confirma prezenta vreunei leziuni sau a sclerozei multiple, dar nici ca existenta acestora este exclusa total. Asta dupa ce absolut tuata lumea lauda "greu de atins-ul" examen RMN, unde se "vede tot".
In fisa de externare se mentioneaza un posibil chist, dar neconludent.
In fisa de externare se mentioneaza un posibil chist, dar neconludent.
2 comentarii
Va recomand sa faceti un examen TOMOGRAFIC. Sanatate!
Examenul RMN este de electie in dg.slerozei multiple.El investigheaza atat creerul cat si maduva spinarii cervicale(gat).Faptul ca nu aveti leziuni este excelent dar medicul a gasit ceva in neregula de va trimis sa-l faceti, asa ca urmati tratamentul si reveniti la un control neurologic.Nu ati precizat unde anume este situat chistul din creer.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Dimethyl Fumarate
- 1Despre memorie si uitare
- 2În cazul unui AVC hemoragic ?
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament