Exament RMN--neconcludent

21-09-2006
rolysudest
Nu este medic/terapeut
rolysudest
Cu circa o saptamana in urma, dupa un weekend in care am facut un efort deosebit, conducand mult prin tara si dormnind destul de putin, am acuzat dureri puternice de cap si greturi. Am mers la urgenta, unde, dupa ce mi s-a facut o perfuzie cu glucoza si vitamine, am fost trimis la sectia de neurochirurgie. Acolo, doamna doctor neurolog, dupa un control constand in miscarea mainilor, a ochilor, a picioarelor, m-a internat pt un ex RMN, banuindu-ma de scleroza miltipla. Dupa examenul RMN am fost externat, spunandu-mi-se ca acesta nu confirma prezenta vreunei leziuni sau a sclerozei multiple, dar nici ca existenta acestora este exclusa total. Asta dupa ce absolut tuata lumea lauda "greu de atins-ul" examen RMN, unde se "vede tot".
In fisa de externare se mentioneaza un posibil chist, dar neconludent.
2 comentarii
0
21-09-2006, ora 00:00
andree
Nu este medic/terapeut
andree
Va recomand sa faceti un examen TOMOGRAFIC. Sanatate!
0
22-03-2007, ora 00:00
dr Emmy
Identitate neconfirmată
dr Emmy
Examenul RMN este de electie in dg.slerozei multiple.El investigheaza atat creerul cat si maduva spinarii cervicale(gat).Faptul ca nu aveti leziuni este excelent dar medicul a gasit ceva in neregula de va trimis sa-l faceti, asa ca urmati tratamentul si reveniti la un control neurologic.Nu ati precizat unde anume este situat chistul din creer.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.