Euthyrox vs xanax
![Atlantida 2019](/arata_img.php?img=cont_208585.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Bună dimineața,
Iau seroxat și xanax 2 mg, sufăr și de tiroidită autoimuna pt care iau Euthyrox doza cam mare 200mg uneori 300mg. Am mărit doza de Euthyrox întrucât mă sufocam de la xanax, în schimb îmi tremură tot corpul și simt anxietate. Iau și vitamine zilnic de 10 ani b_uri, calciu, magneziu, fier. analizele au ieșit bine cu excepția tsh care este 0, 082. Întrebare: mai tremura cineva de la xanax ? Sau Euthyrox_ul este prea mult?
Mulțumesc frumos
Iau seroxat și xanax 2 mg, sufăr și de tiroidită autoimuna pt care iau Euthyrox doza cam mare 200mg uneori 300mg. Am mărit doza de Euthyrox întrucât mă sufocam de la xanax, în schimb îmi tremură tot corpul și simt anxietate. Iau și vitamine zilnic de 10 ani b_uri, calciu, magneziu, fier. analizele au ieșit bine cu excepția tsh care este 0, 082. Întrebare: mai tremura cineva de la xanax ? Sau Euthyrox_ul este prea mult?
Mulțumesc frumos
4 comentarii
![Psiholog Cristina-Mihaela Stoian](/arata_img.php?img=cont_149074.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
In primul rand, nu stiu de cata vreme luati xanax si daca il luati la recomandarea unui psihiatru. In al doilea rand, doza de euthyrox o prescrie endocrinologul, nu o puteti mari dvs (asa s-a inteles). As recomanda schimbarea psihiatrului daca aveti in prezent unul, plus o noua consultatie la endocrinolog si in paralel, psihoterapie. Nu e de joaca, xanaxul produce dependenta daca e luat mai mult de 3-4 saptamani. El se prescrie pt ca e mai rapid, insa doar pt termen scurt si nu in orice patologie psihiatrica, după cum nu in orice combinație. Aici va poate explica mai bine un psihiatru. Iar patologia endocrinologica influenteaza cu siguranta starea psihica, deci mergeti la o reevaluare. As zice ca ulterior, o evaluare a unui psiholog clinician ar fi binevenita, pe langa un tratament psihoterapeutic si medicamentos.
![Cristi1999](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
De la xanax nu tremuri. E relaxant muscular. Tremuri de la anxietate cauzata de problemele tale hormonale
![Atlantida 2019](/arata_img.php?img=cont_208585.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Vă mulțumesc frumos, multă sănătate va doresc!
![Dr. Mătușa Ion-Cătălin](/arata_img.php?img=cont_197239.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Faceti un condult endocrinologic si psihiatric 2 mg xanax e cam mult pe o perioada lunga de timp.
Trebuie gasita o schema de tratament fara xanax sau obdoza mai mica.
Trebuie gasita o schema de tratament fara xanax sau obdoza mai mica.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Dependenta de Jocuri de Noroc - Povestea mea de cosmar
- 5Sevraj tratament psihiatric
- 1Stare avansata de uscăciune a gurii
- 1Mania persecuției
- 2Negativismul se poate lua/transmite verbal?
- 0Gândit pesimist apoi respirație ingreunata
- 20Cum pot trece peste traumele din copilarie ?
- 0Neurofeedback ce părere aveti
- 4Ganduri negre legate de Dumnezeu si cum ajuta antipsihoticele
- 1Se mai poate pensiona pe tulburare bipolara?