Euthyrox vs xanax

22-11-2020
Atlantida 2019
Nu este medic/terapeut
Atlantida 2019
Bună dimineața,

Iau seroxat și xanax 2 mg, sufăr și de tiroidită autoimuna pt care iau Euthyrox doza cam mare 200mg uneori 300mg. Am mărit doza de Euthyrox întrucât mă sufocam de la xanax, în schimb îmi tremură tot corpul și simt anxietate. Iau și vitamine zilnic de 10 ani b_uri, calciu, magneziu, fier. analizele au ieșit bine cu excepția tsh care este 0, 082. Întrebare: mai tremura cineva de la xanax ? Sau Euthyrox_ul este prea mult?
Mulțumesc frumos
4 comentarii
2
22-11-2020, ora 11:58
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
In primul rand, nu stiu de cata vreme luati xanax si daca il luati la recomandarea unui psihiatru. In al doilea rand, doza de euthyrox o prescrie endocrinologul, nu o puteti mari dvs (asa s-a inteles). As recomanda schimbarea psihiatrului daca aveti in prezent unul, plus o noua consultatie la endocrinolog si in paralel, psihoterapie. Nu e de joaca, xanaxul produce dependenta daca e luat mai mult de 3-4 saptamani. El se prescrie pt ca e mai rapid, insa doar pt termen scurt si nu in orice patologie psihiatrica, după cum nu in orice combinație. Aici va poate explica mai bine un psihiatru. Iar patologia endocrinologica influenteaza cu siguranta starea psihica, deci mergeti la o reevaluare. As zice ca ulterior, o evaluare a unui psiholog clinician ar fi binevenita, pe langa un tratament psihoterapeutic si medicamentos.
1
24-11-2020, ora 14:14
Cristi1999
Nu este medic/terapeut
Cristi1999
De la xanax nu tremuri. E relaxant muscular. Tremuri de la anxietate cauzata de problemele tale hormonale
1
25-11-2020, ora 12:31
Atlantida 2019
Nu este medic/terapeut
Atlantida 2019
Vă mulțumesc frumos, multă sănătate va doresc!
1
30-11-2020, ora 11:38
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Faceti un condult endocrinologic si psihiatric 2 mg xanax e cam mult pe o perioada lunga de timp.
Trebuie gasita o schema de tratament fara xanax sau obdoza mai mica.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul