Pata neagra pe capul penisului, langa deschiderea uretrei
Buna ziua, am pe varful penisului langa deschiderea uretrei, in paralel, o pata de culoare neagra deschisa, in forma ovala, de vreo 3-4 mm lungime si 2 mm latime, nustiu daca din nastere, dar stiu de ea de ani buni (am 21 ani). Nu cred sa se fii schimbat in dimensiuni, la doctor mi cam jena sa merg data fiind locatia... nu imi provoaca nicio durere, discomfort, doar estetic. Ce ar putea fii ? Va multumesc anticipat.
2 comentarii
Trebuie sa fie doar o pigmentare mai inchisa a pielii, nu ai pentru ce sa-ti faci griji. Daca vrei sa fii sigur, du-te la un medic urolog si vezi ce-ti spune.
Un medic indiferent de sex a vazut sute sau mii de cazuri de pacienti si implicit de organe genitale.Lasati jena deoparte.E doar o meserie.Daca va este mai usor consultati un medic-barbat.E mai bine sa preveniti.Daca e ceva ce are vreun risc e mai usor sa preveniti decat sa tratati.Si apoi daca la medic va e rusine sa mergeti cu partenera sau sotia ce veti face?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pata alba pe partea stanga a penisului
- 4pata rosie pe penis
- 3Help, probleme cu nişte pete pe penis.
- 2dupa ultimul contact sexual mi-a aparut pe capul penisului, in apropierea atei, o pata roza
- 4de ceva timp mi-a aparut la testicolul stang niste ganglioni
- 3pata rosie pe penis.
- 0pete rosii pe penis:(
- 4Pata alba pe gland
- 1penis uscat, piele crapata, pata rosie preput!
- 2Pete albe pe capul penisului
- 3pata rosie suprafata penis
- 2Pete albe pe capul penisului
- 2Pata (basica) pe penis
- 1Pete albe gland penis !
- 3Pata rosie la baza penisului - diametru cca 5 mm
- 3Bubiță penis
- 0Pete albe pe inelul capului de penis
- 1Pete in zona genitala
- 1"vene albe" preput
Mai multe informații despre: pete pe penis