Erectie Moale/Incompleta
Buna ziua, am si eu o problema care ma deranjeaza in ultimul timp, o am de 3-4 zile. Penisul meu cand e in stare de erectie nu e la fel de tare cum ar trebuii sa fie, pana si lungimea nu e completa. Nu am probleme psihice/sexuale/boli si altele, s-a intamplat de curand chiar nu stiu care ar putea fi cauza. Am doar 22 de ani, recunosc in ultimele saptamani am stat treaz destul de mult.
Vreau doar sa stiu, se rezolva in timp aceasta problema de la sine, si daca da dupa cat timp aproximativ daca imi puteti spune va rog?
Am sa dorm regulat si am sa-mi fac o dieta, deasemenea si sport. Multumesc tuturor care vin cu sfaturi.
Vreau doar sa stiu, se rezolva in timp aceasta problema de la sine, si daca da dupa cat timp aproximativ daca imi puteti spune va rog?
Am sa dorm regulat si am sa-mi fac o dieta, deasemenea si sport. Multumesc tuturor care vin cu sfaturi.
4 comentarii
Bună seara!
Întrucât problema e de curând, poate fi de natură psihologică. Cauzele psihologice pot fi stresul, anxietatea, depresia, oboseala.
Din altă categorie de factori ce pot declanșa probleme de erecție sunt stimulii negativi sexuali iar aceștia constau în anumite tensiuni, neconcordanțe sau neîntelegeri între parteneri - anumite resentimente, ostilități, inconveniente și simpla lipsă de interes sau stimulul sexual. Dacă persistă mergi la un psihosexolog.
Dacă știi că ai consumat anumite medicamente în această perioadă, sau ai anumite afecțiuni cronice, poți consulta și un medic, care îți poate recomanda anumite investigații, cum ar fi concentrația hormonilor masculini (androgeni) în sange sau alte cauze ce pot sta la baza afecțiunii.
Întrucât problema e de curând, poate fi de natură psihologică. Cauzele psihologice pot fi stresul, anxietatea, depresia, oboseala.
Din altă categorie de factori ce pot declanșa probleme de erecție sunt stimulii negativi sexuali iar aceștia constau în anumite tensiuni, neconcordanțe sau neîntelegeri între parteneri - anumite resentimente, ostilități, inconveniente și simpla lipsă de interes sau stimulul sexual. Dacă persistă mergi la un psihosexolog.
Dacă știi că ai consumat anumite medicamente în această perioadă, sau ai anumite afecțiuni cronice, poți consulta și un medic, care îți poate recomanda anumite investigații, cum ar fi concentrația hormonilor masculini (androgeni) în sange sau alte cauze ce pot sta la baza afecțiunii.
Multumesc de raspuns.
Stiti cazuri similare, care au avut durata doar pe termen scurt?
Stiti cazuri similare, care au avut durata doar pe termen scurt?
Știu cazuri care au avut diverse probleme emoÈ›Ãonale, care s-au rezolvat după depistarea cauzei, prin psihoterapie, dar fiecare caz e unic, de-acea È›i-am recomandat să mergi la medic È™i la psihosexolog. 3-4 zile nu-i motiv de îngrijorare, poate fi una din cauzele pe care È›i le-am enumerat mai sus. UrmăreÈ™te ce se întâmplă într-o perioadă de câteva săptămâni È™i dacă problema persistă mergi la medic È™i la psihosexolog. Oricum la vârsta ta orice problemă ar fi se rezolvă.
Multumesc apreciez ajutorul dumneavoastra.
O seara buna.
O seara buna.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1erectie slaba
- 3sunt derutat.as dori sa gasesc raspunsuri si sfaturi
- 3Ejaculare precoce + erectie slaba
- 8ejaculare precoce
- 3imi moare penisul :(
- 2Erectie slaba la inceperea actului sexual
- 1Erectie slaba sau deloc. Varicocelul sa fie de vina?
- 0Am si eu o problema cu penisul
- 13Erectie slaba
- 3probleme potenta
- 3Nu mise mai scoala asa cum trebuie
- 0Erectie slaba
- 1Erecție foarte scăzută
- 5Lipsa libidoului și a erectiei
- 1Erectie slaba, ejaculare precoce, 24 ani, ajutor!
- 9Umflatura in zona rinichiului stang
Mai multe informații despre: erectia slaba
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: