epilepsie:
buna ziua am 23 de ani si de la varsta de 14 ani imi pierd cunostina, dar niciodata nu am facut spume la gura, nu mi-am muscat limba absolut nimic, acum o luna de zile am fost internata de urgenta in bucuresti la spitalul universitar, imi pierdusem cunostinta acasa de 3 ori, nu mai recunosteam pe nimeni cand mi-amn revenit, in spital cand am ajuns in stare foarte grava vomitam incontinuu, eram foarte palida, am stat internata 3 saptamani, dupa 2 sapatamani de analize am intrebat medicul ce am si mi-a spus ca nu stie, mi s-a luat si lichid cefalorahidian, mi s-a facut si rmn si in spital mi-am pierdut dinou cunostinat imi scazuse tensiunea la 6 cu 2 si pulsul la 20 inca nu se stie de ce imi scade tensiunea la externare mi-a dat diagnosticul de epilepsie, mi-a dat tratament depachine 500, la o saptamana de la externare acasa am intrat in coma profunda oare de la ce? nimeni nu stie sa imi dea un raspuns. si mai e ceva sunt foarte multe lucruri pe care eu nu mi le amintesc si pe care mi le povesteste mama mea si medicul care m-a vazut acasa in ziua cand mi-am pierdut cunostinat de 3 ori si pentru mine sunt lucruri straine, de ce? va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns sunt cu moralul la pamant nu mai pot.
multumesc
multumesc
1 comentarii
dute la clinica epicenter, sunt doctori buni acolo.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Dimethyl Fumarate
- 1Despre memorie si uitare
- 2În cazul unui AVC hemoragic ?
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament