Epilepsia

13-11-2012
costy9ro
Nu este medic/terapeut
costy9ro
Salutari, ( din nou )

Am 32 de ani, si de curand am fost diagnosticat cu Epilepsie ( desi am avut doar 3 crize in ultimii 9 ani ).

Prima criza am avut o in urma cu 9 ani ( dupa cateva zile state in soare, fara a purta ceva pe cap, eu fiin de parere aca am facut insolatie ) dupa analize facute inclusin RMN, fara un rezultat gravm, totul fiin bine la analize. Au trecut 3 ani si am facut a 2 a criza, fijnd la lucru la ora 7 dim, nemancand nimic la micl dejun si lucrand intr un spatiu inchis, cu un mediu toxic, am lesinat pur si simplu, alte analize alt RMN, doctorii spunand ca sunt ok. Alu trecut am facut cea de a 3 a criza, fiin sub un stres maxim, ziua urmatoare urmand sa am exam pentru permis ( intr o alta tara, nu in Ro ). Am lesinat pur si simplu, cand ma aflam la volan ( masina fiind parcata ).alte analize, alte studii, nimic, grav. Doctorii inca nu sunt 100% ca ar fi epilepsie, dar sunt de parere ca asta ar putea fi.

Ce metode, ce analize mai cmplexe ar trebui s afac pentru a afla exact daca am sau nu epilepsie ?

multumesc,
2 comentarii
0
13-11-2012, ora 20:12
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Sigur iti va raspunde un medic,
ma intreb insa cum de sunt crizele rare ?
mai citeste pe Google..
POSIBIL sa NU ai asta!.
Doamne ajuta!
0
15-11-2012, ora 20:14
rusitoru ramona maria
Nu este medic/terapeut
rusitoru ramona maria
Buna seara am o problema in privinta sotului meu, tin sa va spun si si sotul meu are epilepsie si ma ingrijoreaza faptul ca acum 3 zile a facut o criza la care am asistat si eu.mentionez ca inainte ca aceasta criza facuta a facut ultima oara acum 6 ani..., am avut evenimente nasterea fetitei noastre, nunta noastra., nu de mult facuta nu i sa intaplat absolut nimik sa fc vreo criza...dar vreau sa spun ca nu a mai luat pastile noaptea de aproape 1 an...!!!acum 3 zile cand a facut criza asta cei drept am avut un eveniment in fam noastra si am stat pana la ora 06.00 dimineata dintre care ne-am trezit la 12.00 tot cei posibil sa ii cauzeze treaba asta din cauza oboseli...cum trebuie reactionat in mom acela cand fc crize?eu nu am facut nimik in cazul acela cand sa declansat criza, cei drept ca o cam durat cam 10 min pana sia revenit la normal...!!!ajutati-ma va rog eu mult cum trebuie sa fac ca sunt f speriata inca nu miam revenit.!!!sau trebuie schimbate pastilele el ea carbamazepina..de 6 ani si nu a mai facut pana acuma cateva zile...!!!!ast un semn din partea voastra...!!!MULTUMESC MULT si spunetimi cum trebuie ajutat o pers cu epilepsie.va rog eu mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.