Entorsa glezna

12-06-2018
Ciprian6
Nu este medic/terapeut
Ciprian6
bună seara!
Sâmbăta seara aflandu-ma în mutare cu locuinta, in timpul transportării unui obiect voluminos pe scări am călcat greșit și s-a produs o entorsa destul de urata!Ieri simptomele agravandu-se am decis sa merg la urgente, la un spital din londra, aflandum-ma în zona.Am fost trimis sa fac radiografie a apoi sa fiu consultat de un doctor, raspunsul lui fiind, nu e fractura, pune gheata și tine piciorul sus și a2a zi poți sa te și reîntorci la munca.Peste seara durerile s-au agravat, astazi fiindu-mi imposibila și deplasarea pana la baie, fara a ma sprijinii de pereti.Nu am primit nici un fel de calmante sau tratament! Glezna este umflata în continuare, aproape dublu ca volum decât cea sanatoasa!
Exista un remediu provizoriu, sa ma ajute sa ma deplasez?Joi dimineață am avion spre românia sperând ca în tara am sa rezolv problema..peoblema e ca nu știu cum voi ajunge la aeroport dacă nu ma pot deplasa 1 metru fără sa ma sprijin!
Va rog, ajutati-ma!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Entorsa de glezna - primul ajutor
  •