Enterococcus faecalis
Buna ziua. Stie cineva un tratament eficient pentru enterococus faecalis? Pe site.urile de profil am vazut ca ampicilina ar fi medicamentul de electie pt aceasta bacterie dar nu scrie doza si perioada. Am inteles ca vaccinul strovac ar fi bun, are cineva de vanzare? Vreau raspunsuri doar de la persoane care sau vindecat de acest microb sau de la cei care ar avea de vanzare strovac. Va multumesc
4 comentarii
Buna ziua...
Nu exista un remediu universal pentru toti.. din pacate !
Totul este individual..si chiar daca vaccinul va distruge bacteria, acesta nu va restabili imunitatea generala si locala si desigur nicidecum nu va miscora adezia altor bacterii la uroteliu..
Va dorim succese si multa sanatate !!!
Nu exista un remediu universal pentru toti.. din pacate !
Totul este individual..si chiar daca vaccinul va distruge bacteria, acesta nu va restabili imunitatea generala si locala si desigur nicidecum nu va miscora adezia altor bacterii la uroteliu..
Va dorim succese si multa sanatate !!!
Dumneavoastra ati avut pacienti care s.au vindecat de enterococ? Cu ce tratament? Sunt multi in situatia mea, ne ajutati va rog cu un tratament
Buna ziua !
Da, am avut pacienti si am tratat cu succes aceasta bacterie - insa la fiecare pacient / pacienta a fost diferit !!!
Conteaza starea generala, imunitatea locala si generala...
INCA ODATA REPET ca nu exista un remediu pentru toti sau o perioada fixa de tratament pentru toti...dureaza !!!
Da, am avut pacienti si am tratat cu succes aceasta bacterie - insa la fiecare pacient / pacienta a fost diferit !!!
Conteaza starea generala, imunitatea locala si generala...
INCA ODATA REPET ca nu exista un remediu pentru toti sau o perioada fixa de tratament pentru toti...dureaza !!!
Imi puteti recomanda un tratament pt cresterea imunitatii?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Enterococ la baiat de 1 an si 1 luna?
- 11ENTEROCOC
- 5Enterococcus spp
- 103Infectie urinara cu enterococcus faecalis
- 1Enterococcus faecalis
- 3Distrugerea Bacteriei enterococcus faecalis
- 1Probleme aparat genital
- 4Enterococcus faecalis
- 37Uretrita cu enteroccocus spp care nu cedeaza la antibiotic
- 1Se transmite Enterococcus faecalis?
Mai multe informații despre: Infectia enterococica vaccin impotriva infectiilor urinare Enterococcus Faecalis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: