ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Distrugerea Bacteriei enterococcus faecalis

04-03-2019
Timitim
Nu este medic/terapeut
Timitim
Buna, de 5 ani ma confrunt cu aceasta bacterie pe care mi-a fost gasita in sperma, atunci cand am facut spermocultura pentru ca ne doream bebe si nu reuseam... Ultimul rezulltat a fost uimitor pentru ca prezenta bacteriei a disparut. Pentru ca si eu am cautat de multa vreme pe net sa vad cum au reusit altii sa scape de ea, m-am gandit ca este bine sa va zic cum am scapat eu, si poate o veti face si voi. Am fost si la urolog care mi-a dat tratament pe 14 zile cu ciprofloxacin si nu a ajutat deloc, la boli infectioase, mi s-a recomandat sa iau 14 zile ampicilina, si nici asta nu a ajutat, prezenta bacteriei era de fiecare data cand faceam testul, am cautat pe net si m-am ingrozit cand am citit ca aceasta bacterie dispare foarte greu prin tratamente cu antibiotice de lunga durata, insa nimeni nu a spus daca a scapat de ea... Norocul si sansa mea este ca locuiesc la sat si am pus in gradina coacaze si afine, bio nestropite... Am facut urmatorul tratament, in perioada in care aceste fructe s-au copt, in decursul a 30 de zile am papat 1 kg de coacaze rosii si un kg de afine, acestea sunt pline de vitamina C, plus 3 luni de apa cu lamaie( suc) luata dimineata pe stomacul gol.Lamaia a fost, mare mica cum am gasit-o in supermarket.. Si cam asta este tot, fara antibiotice, la mine a functionat, poate e bun si pentru voi, va doresc sanatate din plin!
3 comentarii
0
09-03-2019, ora 15:54
Loralya
Nu este medic/terapeut
Loralya
Fb..uite si vesti bune...eu ma chinui cu ea de un an! Si nici pomeneala sa scap...din pacate afine coacaze nu pot consuma ptr ca am prob mari cu stomacul...deci...cam fara solutie momentan...
0
12-03-2019, ora 09:32
Timitim
Nu este medic/terapeut
Timitim
Pentru acid la stomac consum miere Manuka, este un pic mai scumpa, un borcanel de 250 gr ajunge pt 30 de zile cate o lingurita luata dimineata pe stomacul gol, de la mierea clasica imi creste aciditatea in stomac, asa ca o prefer pe manuka, chiar e super ok, nu ma mai supara stomacul deloc...e ca un pansament, pot sa manac ceapa, si usturoi verde fara probleme...
0
12-03-2019, ora 13:54
Loralya
Nu este medic/terapeut
Loralya
Pare ok asa...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: