Emotivitate exagerata care genereaza stare de varsaturi

si eu am aceasta problema ma controlez foarte greu cand trebuie sa ies cu o fata si la interviuri de exemplu, eu ma confrunt cu aceasta pacoste de la 19 ani din liceu din cauza ca trebuia sa ma bat in fiecare zi cu niste neo nazisti unguri si de acolo am capatat un stres la stomac am stomacul foarte sensibil stari de voma cand trebuie sa fac ceva important daca vomit acasa inainte sa plec emotiile imi dispar si stresul ma linistesc cam 70 % si nu pot sa mananc deloc in ziua aia abea cand ajung acasa pot si cu fetele imi e greu si e stresant dar cand mi a placut de o fata mult mereu am luptat sa ma linistesc ca sa pot sa merg la intalnire ascult muzica motivationala care sa imi dea energie deci merg la intalniri dar nu pot sa fiu 100% eu ceva ma retine sa fac mai mult decat ar trebuii ca sa cuceresc cu adevarat acea fata de exemplu sunt mai rece nu pot sa imi exprim o afectivitate care as vrea sa mi o exprim cu adevarat si asta ma dispera enorm daca imi exprim cu adevarat acea afectivitate ma ia cu stari nasoale la stomac adica voma sunt un baiat ff simpatic mereu am ocazii sa ies cu fete dar am aceasta problema ce pot sa fac sa imi calmez nervii acestia la stomac e ca o presiune care imi apasa stomacul ce sfat imi dati ce pot sa i au ?

Buna, in cazul in care nu vrei sa apelezi la psihoterapie sau psihiatru poti incerca un tratament homeopat ajuta, calmantele luate dupa ureche dau dependenta am patito cu distonocalmul.Sanatate

ms dar cred ca pana la urma o sa trec singur peste problema asta o sa fac tot posibilul am realizat ca numai eu pot sa ma scot din chestia asta

mitza24bv si dorina28 si eu am aceeasi problema ca si a voastra.
cel mai adesea ma confrunt cu aceasta situatie atunci cand trebuie sa plec intr-o excursie, calatorie si greu imi revin, cat timp sunt plecat in acea calatorie nu pot manca sau mananc fortat..ma chinui.este foarte neplacut si enervant pt ca nu poti avea o viata normala ca toti ceilalti.observ ca la fel pateste si mihaela066
cum va mai simtiti? ati reusit sa gasiti un remediu la aceasta emotivitate exagerata?
cel mai adesea ma confrunt cu aceasta situatie atunci cand trebuie sa plec intr-o excursie, calatorie si greu imi revin, cat timp sunt plecat in acea calatorie nu pot manca sau mananc fortat..ma chinui.este foarte neplacut si enervant pt ca nu poti avea o viata normala ca toti ceilalti.observ ca la fel pateste si mihaela066
cum va mai simtiti? ati reusit sa gasiti un remediu la aceasta emotivitate exagerata?

Buna ziua tuturor
In anumite situatii anxietatea este produsa de felul in care gandim, de ideile si convingerile noastre disfunctionale, de care, de multe ori, nu suntem constienti. Durerile din zonele toracica si abdominala, precum si senzatia de caldura corporala pot fi efecte ale anxietatii. Starea de tensiune psihica sau de stres poate da anumite somatizarii, adica sa genereze senzatii de durere in diverse zone corporale.
In asemenea situatii, sfaturile, pastilele, ceaiurile etc, nu modifca stilul de gandire si convingerile noastre eronate. Prin urmare, nu actioneaza asupra cauzelor ci, cel mult asupra efectelor.
Stilul de gandire si convingerile disfunctionale pot fi modificate cu ajutorul psihologului in cadrul sedintelor de psihoterapie.
Acestea se pot tine si online, efectele fiind la fel de bune.
Toate cele bune!
In anumite situatii anxietatea este produsa de felul in care gandim, de ideile si convingerile noastre disfunctionale, de care, de multe ori, nu suntem constienti. Durerile din zonele toracica si abdominala, precum si senzatia de caldura corporala pot fi efecte ale anxietatii. Starea de tensiune psihica sau de stres poate da anumite somatizarii, adica sa genereze senzatii de durere in diverse zone corporale.
In asemenea situatii, sfaturile, pastilele, ceaiurile etc, nu modifca stilul de gandire si convingerile noastre eronate. Prin urmare, nu actioneaza asupra cauzelor ci, cel mult asupra efectelor.
Stilul de gandire si convingerile disfunctionale pot fi modificate cu ajutorul psihologului in cadrul sedintelor de psihoterapie.
Acestea se pot tine si online, efectele fiind la fel de bune.
Toate cele bune!

Si eu ma confrunt cu aceași problemă. Am început să ies cu un băiat de o luna si ceva, iar în acest timp am reusit sa ne vedem doar de 3 ori ( nu am mâncat nimic si simțeam că o sa vomit in orice moment, tocmai de aceea nu m-am bucurat cum trebuie de întâlniri) si imi este teama pentru următoarea data cand va trebui să ne vedem, deja simt cum o sa vărs. Am fost la psihiatru si mi-a prescris anxiar și cipralex pentru ca am si atacuri de panica uneori. Mereu cand trebuie să fac ceva important, inclusiv întâlnirile cu prietenul meu, nu pot mânca nimic si simt ca o sa vomit in orice moment. Sper ca ma vor ajuta pastilele de la psihiatru, dar ma gandesc sa merg si la niste ședințe de psihoterapie. Sunt curioasă daca sunt oameni care s-au vindecat de varsaturile astea pe sistem nervos...

Te-au ajutat medicamentele prescrise de psihiatru? Nu știu ce se întâmpla cu mine, ca am aceleași simptome ca tine.

Sincer m-au ajutat. La început am avut ceva stari foarte nasoale, dar curând voi face o lună de când iau tratament si totul este parțial bine. Reușesc să mă văd cu prietenul meu fără să mai am stări nasoale, pot mânca cum trebuie, chiar m a ajutat. Mai am dimineata un puternic sentiment de anxietate, dar trece dupa 15-20 de minute.

Bună Dorina28.Am si eu cam aceasi problema ca a ta.Ai reusit sa scapi cumva?

Bună! Sunt in aceasi situație!Care mai aveți aceste probleme, va rog sa lăsați un Facebook! Suntem destul de mulți in situația aceasta, cred ca doar comunicând între noi am putea sa găsim soluția!Sigur unul dintre noi a găsit soluția! Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dureri abdominale.varsaturi
- 10voma diaree si varsaturi
- 3senzatii de arsuri in ochi si in zona genitala
- 3greata varsaturi dureri abdominale
- 0Zentel poate produce gastrita?
- 4greata si varsaturi
- 5Varsaturi continue, cancer pulmonar
- 4De 12 ani ma doare capul doar dimineata...
- 2M-am trezit cu dureri de cap si am varsat numai alb si verde...
- 1febra, frisoane, varsaturi, bilubirina marita
- 0varsaturi dupa administrare antibiotic
- 2hemoglobina glicozilata
- 4am mancat putina frisca mi-a fost rau cu varsaturi, dureri sub stern
- 1Sughit si varsaturi
- 3Vomit dupa ce mananc!
- 4Sfat in legatura cu ecografie
- 1Greata, varsaturi, dureri. Ajutor!!
- 0Tuse până să vărs
- 0Voma ciudata
Mai multe informații despre: Varsaturile Labilitatea emotionala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: