Efecte adverse ale Rispolept

Utilizez Rispolept pt. depresie si are efecte secundare foarte grave. Am citit pe forum despre cazuri similare ale utilizatorilor mihaela75 si emil6702 si doresc sa stiu la ce medic au fost sau la ce medic sa merg pt. a-mi schimba medicamentul
5 comentarii

Asa este. Si eu l-am utilizat.
La medicul psihiatru.
La medicul psihiatru.

Despre ce efecte secundare grave vorbesti? Ma refer la cele pe care le prezinti tu, nu la cele descrise in prospectul medicamentului sau in articolele de specialitate.
Sotul meu ia Rispolept de cativa ani si din fericire tratamentul nu a avut efecte secundare grave asupra lui, cel putin pana acum; vroiam sa stiu ce efecte a avut la tine.
Sotul meu ia Rispolept de cativa ani si din fericire tratamentul nu a avut efecte secundare grave asupra lui, cel putin pana acum; vroiam sa stiu ce efecte a avut la tine.

Si eu am luat rispolept in spital, dar numai doua pastile pentru ca imi facea si mie rau: stare de lesin, urmata de un somn foarte greu, parca simteam ca mor. este adevarat ca primisem o doza foarte mare, cred ca cea mai mare posibila. am cerut doctoritei sa mi-l schimbe si am revenit la Zyprexa pe care o mai luasem si macar o suportam. si in prezent iau Zyprexa( olanzapina) dar o cantitate foarte mica.

eu am luat rispolept solutie -4 mg! o cantitate f mare tinand cont de cat era trecut in prospect. Aveam cosmaruri, stari de lesin. Stie cineva cu ce poate fi inlocuit? de la zyprexa m-am ingrasat f mult...cam 10 kg. am avut doua internari in spital si sunt satula de pastilele data pe banda. Multumesc.

eu iau abilify si imi face bine. de la zyprexa m-am ingrasat si eu, motiv pentru care am solicitat schimbarea ei. nu stiu ce sa spun, daca rispoleptul poate fi inlocuit cu abilify, asta trebuie discutat cu medicul psihiatru.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0E adevărat că unii oameni pot citi gândurile altor persoane?
- 4Cum pot sa ocolesc obstacolele?
- 5Administrare Depakine Chrono 500
- 9Voi putea dona vreodată sânge dacă acum am sindrom depresiv-anxios pe care îl tratez?
- 10Abilify sedează?
- 10Bipolar, aș dori un sfat: să continui din inerție sau să mă supun unei reevaluări?
- 3V-a ajutat Magnerot?
- 3Xeplionul e mai bun ca Rispoleptul Consta sau invers?
- 10Simptome de urmarire???!!!!
- 1Sindromul Tourette- tratament eficient