edem osos...nu mai suport...Ajutor!

In urma unui examen RMN am fost diagnosticata cu edem osos la nivelul marelui trohanter. Ma doare umarul cand fac miscarea spre exterior si articulatia pocneste zgomotos. Durerea este mai pronuntata atunci cand se aude pocnitura. Mi s-a dat tratament cu arcoxia si profenid gel. Tratamentul l-am terminat dar durerea exista in continuare. Cum sa scap de ea sau ce sa fac in continuare?
2 comentarii

Am avut si eu edem osos la nivelul genunchiului. Pentru asta am facut zece sedinte la Centrul de medicina hiperbara din Constanta si apoi doua injectii cu Ostenil, cate doua fiole la interval de o saptamana in fiecare genunchi. Am scapat astfel de edemul osos. Alta cale nu exista decat protezarea articulatiei. Ceea ce nu este de dorit. Multa sanatate!

Buna seara!
Nu v-as recomanda sub nici o forma injectiile (infiltratiile) intra-articulare in genunchi.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Nu v-as recomanda sub nici o forma injectiile (infiltratiile) intra-articulare in genunchi.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4lovitura cu un corp solid in ceafa
- 10Tumora cerebrala
- 3Edem cerebral netratat --> glaucom?!?
- 6edem subcutanat undeva sus pe obraz ca o forma alergica
- 461Mibazonul, benefic sau nu?!
- 11calcificari la nivelul nervului optic
- 3edem cerebral difuz; copil de 12 ani
- 3edem osos la nivelul condililor femurali
- 3Genunchi drept-Edem intraosos condilian intern
- 3edem osos calcaneu fata externa (fara traiect de factura), bursita tibio-talara
- 3edem osos
- 2Edem cerebral posttraumatic
- 4Edem facial cauze necunoscute
- 0Recuperare menisc+ligamente+edeme
- 1Simptomatologie bazata pe edem, diagnostic neelucidat
- 2Edem osos si Edem ligamentar
Mai multe informații despre: edemul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: