ecografie tiroidiana
Buna ziua,
Astazi fetei mele i s a facut o ecografie tiroidiana cu urmatorul rezultat:
Lob drept:diametrul antero posterior =1, 13 cm; diametrul transvers=1, 28 cm; diametrul longitudinal =3, 16 cm; volum 2, 37 cmc.
Contur regulat.
ecostructura discret neomogena cu aspect ecografic granular si microchistic.
Viteza de circulare normala in arterele tiroidiene.
Istm tiroidian simetric si prezinta grosime in treimea medie=0, 24;ecostructura omogena.
Lob stang diametrul antero posterior =1, 70 cm; diametrul transvers=1, 51 cm; diametrul longitudinal =2.73 cm; volum 3.67cmc.
Contur regulat.
Ecostructura discret neomogena, cu aspect ecografic granular si microchistic.
In 1/3 superioara a lobului, subcapsular posterior se proiecteaza o formatiune heterogena cu structura predominant transonica, cu material hiperecogen neomogen vizualizat pe peretele posterior endoluminal, rezultata in urma procesului de ramolire nodulara;formatiunea prezinta dimensiuni ecografice de 0.82/1.06/1, 22 cm, volum 0.56 cc, iar la examenul doppler color prezinta vascularizatie moderat accentuata in periferire.
este cazul sa mi fac griji?
Astazi fetei mele i s a facut o ecografie tiroidiana cu urmatorul rezultat:
Lob drept:diametrul antero posterior =1, 13 cm; diametrul transvers=1, 28 cm; diametrul longitudinal =3, 16 cm; volum 2, 37 cmc.
Contur regulat.
ecostructura discret neomogena cu aspect ecografic granular si microchistic.
Viteza de circulare normala in arterele tiroidiene.
Istm tiroidian simetric si prezinta grosime in treimea medie=0, 24;ecostructura omogena.
Lob stang diametrul antero posterior =1, 70 cm; diametrul transvers=1, 51 cm; diametrul longitudinal =2.73 cm; volum 3.67cmc.
Contur regulat.
Ecostructura discret neomogena, cu aspect ecografic granular si microchistic.
In 1/3 superioara a lobului, subcapsular posterior se proiecteaza o formatiune heterogena cu structura predominant transonica, cu material hiperecogen neomogen vizualizat pe peretele posterior endoluminal, rezultata in urma procesului de ramolire nodulara;formatiunea prezinta dimensiuni ecografice de 0.82/1.06/1, 22 cm, volum 0.56 cc, iar la examenul doppler color prezinta vascularizatie moderat accentuata in periferire.
este cazul sa mi fac griji?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ecografie la sanii, tiroida si uter si mi sa spus ca am un exces de foliculina
- 3o problema cu tiroida
- 3tiroidita
- 3Tiroida
- 5Nodul tiroidian unic in urma unei ecografii
- 4ecografie tiroida-ce inseamna aceste rezultate?
- 4micronoduli la ecografia tiroidiana
- 1ecografie tiroidiana -ce inseamna? ce sfat imi dati? cui sa ma adresez ?
- 0Consut - diagnostic ecografie tiroidiana
- 4va rog inteterpretare ecograf!
- 0Analize Hemoleucograma si tiroida
- 0Hipotiroida sub clinica pe fond autoimună
- 0Buletin ecografie tiroida
- 1Ajutor cu analizele la glanda tiroida, in contextul in care mai am și alte probleme de sănătate
- 0Oare tiroida e marita dupa specificatii?
- 2Nodul la Tiroida
Mai multe informații despre: Ecografia tiroidiana
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: