Ajutor cu analizele la glanda tiroida, in contextul in care mai am și alte probleme de sănătate
Buna Seara, numele meu este Neacsu Vlad Alexandru și am 33 de ani.
In urma cu 3 luni de zile mi-am făcut niște analize de rutina la glanda tiroida.
Valorile TSH, Anti-tpo, FT4 și Anti-tiroglobulina au ieșit in limite normale însă calcitonina mi-a la valoarea de 15.4 pg/ml cu valoarea de referință a normalului <=9.52.
Am fost și la o ecografie de tiroida iar concluzia a fost:
Aspect ecografic normal laterocervical bilateral.
Însă in timpul ecografiei la la unul din rezultate a fost.
Tiroida cu aspect ecografic in limite normale, un mic chist de ca. 3 mm la nivelul LTD.
La o luna, adică acum 2 luni mi-am repetat analiza rezultatul fiind de 14, 3 pg/ml iar luna aceasta de 15, 7 pg/ml.
Credeți ca ar trebui sa ma îngrijoreze aceste valori in contextul in care mai am și alte probleme de sănătate, care cred eu ca ar avea legătura cu aceasta valoare și anume:
Rinita cronica hipertrofică de 5 ani de zile, Prostatită, și un reflux gastroesofagian și ulcer duodenal pe care l-am întreținut cu pantoprazol timp de 7 luni și venter 2 luni și gaviscon 3 luni de zile.
Va mulțumesc și va urez o seara ușoară sa aveți.
In urma cu 3 luni de zile mi-am făcut niște analize de rutina la glanda tiroida.
Valorile TSH, Anti-tpo, FT4 și Anti-tiroglobulina au ieșit in limite normale însă calcitonina mi-a la valoarea de 15.4 pg/ml cu valoarea de referință a normalului <=9.52.
Am fost și la o ecografie de tiroida iar concluzia a fost:
Aspect ecografic normal laterocervical bilateral.
Însă in timpul ecografiei la la unul din rezultate a fost.
Tiroida cu aspect ecografic in limite normale, un mic chist de ca. 3 mm la nivelul LTD.
La o luna, adică acum 2 luni mi-am repetat analiza rezultatul fiind de 14, 3 pg/ml iar luna aceasta de 15, 7 pg/ml.
Credeți ca ar trebui sa ma îngrijoreze aceste valori in contextul in care mai am și alte probleme de sănătate, care cred eu ca ar avea legătura cu aceasta valoare și anume:
Rinita cronica hipertrofică de 5 ani de zile, Prostatită, și un reflux gastroesofagian și ulcer duodenal pe care l-am întreținut cu pantoprazol timp de 7 luni și venter 2 luni și gaviscon 3 luni de zile.
Va mulțumesc și va urez o seara ușoară sa aveți.
1 comentarii
Discuta cu endocrinologul/medicul tau de familie!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3o problema cu tiroida
- 3tiroidita
- 3Tiroida
- 5Nodul tiroidian unic in urma unei ecografii
- 4ecografie tiroida-ce inseamna aceste rezultate?
- 4micronoduli la ecografia tiroidiana
- 1ecografie tiroidiana -ce inseamna? ce sfat imi dati? cui sa ma adresez ?
- 0Consut - diagnostic ecografie tiroidiana
- 4va rog inteterpretare ecograf!
- 0ecografie tiroidiana
- 0Analize Hemoleucograma si tiroida
- 0Hipotiroida sub clinica pe fond autoimună
- 0Anti TPO marit?
- 0Buletin ecografie tiroida
- 0Oare tiroida e marita dupa specificatii?
- 2Nodul la Tiroida
Mai multe informații despre: Ecografia tiroidiana
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: