Analize Hemoleucograma si tiroida
Buna ziua am vacut niste analize de sange si o radiografie la tiroida, simt urmatoarele simptome : uneori lipsa de aer, slabiciune musculara, palpitatii uneori, mi-sa zis ca sunt cu Anexietate si sa fac analize de sange si o ecografie de tiroida le-am facut si resultatele sunt :
Hemoleucograma :
RBC : 6, 34
HGB : 18, 4
HCT : 56, 7
Tiroida :
TSH : 3, 37
Free T4 : 1, 99
La ecografie de la toroida mi-sa spus ca lobul drept e mai mare putin ca stangul fara nolatiuni chisturi sau alt ceva doar scrie acolo structura omogena si aspect microgranular sau cv de genu.
Astea fiind cu probleme doar. Mi-sa spus ca am sangele cam vascos si de aia... si nu stiu cum astept o parere si de la dvs.
Hemoleucograma :
RBC : 6, 34
HGB : 18, 4
HCT : 56, 7
Tiroida :
TSH : 3, 37
Free T4 : 1, 99
La ecografie de la toroida mi-sa spus ca lobul drept e mai mare putin ca stangul fara nolatiuni chisturi sau alt ceva doar scrie acolo structura omogena si aspect microgranular sau cv de genu.
Astea fiind cu probleme doar. Mi-sa spus ca am sangele cam vascos si de aia... si nu stiu cum astept o parere si de la dvs.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ecografie la sanii, tiroida si uter si mi sa spus ca am un exces de foliculina
- 3o problema cu tiroida
- 3tiroidita
- 3Tiroida
- 5Nodul tiroidian unic in urma unei ecografii
- 4ecografie tiroida-ce inseamna aceste rezultate?
- 4micronoduli la ecografia tiroidiana
- 1ecografie tiroidiana -ce inseamna? ce sfat imi dati? cui sa ma adresez ?
- 0Consut - diagnostic ecografie tiroidiana
- 4va rog inteterpretare ecograf!
- 0ecografie tiroidiana
- 0Hipotiroida sub clinica pe fond autoimună
- 0Buletin ecografie tiroida
- 1Ajutor cu analizele la glanda tiroida, in contextul in care mai am și alte probleme de sănătate
- 0Oare tiroida e marita dupa specificatii?
- 2Nodul la Tiroida
Mai multe informații despre: Ecografia tiroidiana
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: