ecografie san
sani bilateral-cu structura glandulara, relativ densa
san drept-ora 3, la 5 mm de mamelon, profund, formatiune chistica cu dimensiuni de 10/6mm; alte cateva microchisturi dispersate, cu dimensiuni intre 2-4 mm
san stang-microchist unic cu dimensiune de 3, 5mm
axilar stanga-ganglion cu dimensiuni de 14/4.3mm, ovalar, fara caracter adenopat
Concluzie: modificari minime de mastoza fibrochistica
Ma sperie ganglionul marit.
Am dureri la ambele subrate la sfarsitul ciclului menstrual (cca 2 zile), cu durere si in toata mana.
Mentionez ca am o matusa materna decedata de cancer mamar (54 ani).
Am facut mamografie acum 1.5 ani si urmeaza sa o repet spre sfarsitul anului (recomandarea medicului)
Ajutati-ma cu un sfat. Multumesc.
san drept-ora 3, la 5 mm de mamelon, profund, formatiune chistica cu dimensiuni de 10/6mm; alte cateva microchisturi dispersate, cu dimensiuni intre 2-4 mm
san stang-microchist unic cu dimensiune de 3, 5mm
axilar stanga-ganglion cu dimensiuni de 14/4.3mm, ovalar, fara caracter adenopat
Concluzie: modificari minime de mastoza fibrochistica
Ma sperie ganglionul marit.
Am dureri la ambele subrate la sfarsitul ciclului menstrual (cca 2 zile), cu durere si in toata mana.
Mentionez ca am o matusa materna decedata de cancer mamar (54 ani).
Am facut mamografie acum 1.5 ani si urmeaza sa o repet spre sfarsitul anului (recomandarea medicului)
Ajutati-ma cu un sfat. Multumesc.
4 comentarii
Ce varsta ai?
Rezultatul este bun, chiar nu ai de ce sa te stresezi atat. Adenopatiile, chisturile de genul asta tind sa dispara sau raman fara semnificatie patologica. Cel mai bine consulti un endocrinolog, iti poate recomanda o crema, dar sa nu uiti sa mentionezi daca ai probleme cu ovarele sau ginecologice.
NU REPETA MAMOGRAFIA! Este o procedura care nu se face atat de des si pentru orice, iti poate face mai rau! Ecografia e suficienta si daca insisti sa faci inca o investigare, intereseaza-te sa faci o termografie!
Sanatate si nu uita ca stresul intretine astfel de neajunsuri!
Rezultatul este bun, chiar nu ai de ce sa te stresezi atat. Adenopatiile, chisturile de genul asta tind sa dispara sau raman fara semnificatie patologica. Cel mai bine consulti un endocrinolog, iti poate recomanda o crema, dar sa nu uiti sa mentionezi daca ai probleme cu ovarele sau ginecologice.
NU REPETA MAMOGRAFIA! Este o procedura care nu se face atat de des si pentru orice, iti poate face mai rau! Ecografia e suficienta si daca insisti sa faci inca o investigare, intereseaza-te sa faci o termografie!
Sanatate si nu uita ca stresul intretine astfel de neajunsuri!
daca nu se regleaza de la sine, inainte de a lua o hotarare care sa te marcheze toata viata, mergi la un terapeut bowen din orasul tau, el poate sa-ti puna doctorul tau interior sa luicreze pentru resetarea starii actuale si refacerea echilibrului.
multumesc pentru raspuns.
Revin cu completari: termografie: echilibru termic TH1
uter marit de volum (normal 50cc) cu ecostructura neomogena 181cc
fibrom uterin 42/42mm
cavitate uterina fara continut
ovar micropolichistic stang 17/28mm
para uterin dreapta imagine lichidiana 27/38mm
Va multumesc pentru ajutor!
Revin cu completari: termografie: echilibru termic TH1
uter marit de volum (normal 50cc) cu ecostructura neomogena 181cc
fibrom uterin 42/42mm
cavitate uterina fara continut
ovar micropolichistic stang 17/28mm
para uterin dreapta imagine lichidiana 27/38mm
Va multumesc pentru ajutor!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ecografie la sanii, tiroida si uter si mi sa spus ca am un exces de foliculina
- 4ecografie mamara
- 2mamografie si ecografie
- 4ce trebuie sa mai fac?
- 4chist la san
- 1nodul la san
- 5rezultat ecografie san
- 7perioada intre diagnostic imagistic si biopsie.
- 8Care este rolul ecografiei in explorarea sanului ?
- 0ecografie mamara interpretare
- 1Mastoza chistica?
- 0Interpretare ecografie mamara
Mai multe informații despre: Ecografia de san
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: