ecografie mamara
Buna ziua,
Am 25 de ani si de curand am facut o ecografie mamara din care a reiesit ca am la ambele axile rari ganglioni cu pattern sugestiv reactiv. Imi puteti spune si mie ce reprezinta acest lucru? Doctorul mi-a zis ca nu am nimic in neregula la sani dar nu m-a lamurit in privinta acestor ganglioni si sunt putin nelinistita. Mi-a spus doar sa revin la un alt control dupa 6 luni.
Multumesc pentru raspuns.
Am 25 de ani si de curand am facut o ecografie mamara din care a reiesit ca am la ambele axile rari ganglioni cu pattern sugestiv reactiv. Imi puteti spune si mie ce reprezinta acest lucru? Doctorul mi-a zis ca nu am nimic in neregula la sani dar nu m-a lamurit in privinta acestor ganglioni si sunt putin nelinistita. Mi-a spus doar sa revin la un alt control dupa 6 luni.
Multumesc pentru raspuns.
4 comentarii
Buna, in primul rand nu trebuie sa iei anticonceptionale ( in cazul in care iei), daca ti'a prescris un tratament pe baza de gel... e bine, de aceea te cheama la control dupa 6 luni! daca nu... te sfatuiesc sa consulti un alt medic... de la Spitalul Elias, pe dnul dr.Parvu! O sa te ajute f mult. Bafta!
Doctorul nu mi-a dat niciun tratament, nu iau anticonceptionale oricum. Asistenta m-a intrebat daca ma epilez la subrat eu i-am spus ca ma rad si a zis ca de la asta e, dar doctorul nu a mai comentat nimic.
Multumesc pt indrumari!
Multumesc pt indrumari!
in urma unei ecografii mamare, medicul oncolog mi-a zis ca am fibroadenom la sanul stang, ce inseamna asta mai exact si ce riscuri implica, mai ales ca vroiam sa-mi fac un implant cu silicon?Mersi
Buna ziua! Am facut o mamografie in urma careia a rezultat :
Sani cu structura glandulara densa.
Denisitati nodulare in Ci in stanga bine delimitate.
Fara densitati nodulare, fara distorsiuni athitecturale si fara microcalicificari in dreapta.
Axilele cu ganglioni inflamatori cronici.
Cod: BI-Rads=0
Va rog frumos sa ma lamuriti daca este un motiv de ingrijorare dupa acest diagnostic.
Mentionez ca sunt operata : histerectomie totala - acum zece ani.
Sani cu structura glandulara densa.
Denisitati nodulare in Ci in stanga bine delimitate.
Fara densitati nodulare, fara distorsiuni athitecturale si fara microcalicificari in dreapta.
Axilele cu ganglioni inflamatori cronici.
Cod: BI-Rads=0
Va rog frumos sa ma lamuriti daca este un motiv de ingrijorare dupa acest diagnostic.
Mentionez ca sunt operata : histerectomie totala - acum zece ani.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ecografie la sanii, tiroida si uter si mi sa spus ca am un exces de foliculina
- 2mamografie si ecografie
- 4ce trebuie sa mai fac?
- 4chist la san
- 4ecografie san
- 1nodul la san
- 5rezultat ecografie san
- 7perioada intre diagnostic imagistic si biopsie.
- 8Care este rolul ecografiei in explorarea sanului ?
- 0ecografie mamara interpretare
- 1Mastoza chistica?
- 0Interpretare ecografie mamara
Mai multe informații despre: Ecografia de san
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: