Ecografie-punct alb

Buna ziua, va scriu in urma unei ecogarafii care m-a pus, abia acum din pacate, pe ganduri.
In ultimii 3 ani, la controalele de rutina, in timpul ecografieii dr. imi tot zice "ai un punct alb aici, ai avut sterilet?"
Evident nu am avut sterilet si nici nu mi-a spus vreodata care ar putea fi alte cauze ale acelui punct alb.
Pana ajung la alt dr ptr a cere o alta opinie in legatura cu acel punct alb, ati putea sa imi spuneti daca aveti idee ce ar putea fi?
Multumesc!
p.s nu am nasteri, sarcini pierdute, rani.. Papanicolau -ultimul ok, iar penultimul Lsil (tratament cu ovule) mentionez ca penultimul test, a fost singurul care a iesit Lsil, dintre toate testele Papan.
In ultimii 3 ani, la controalele de rutina, in timpul ecografieii dr. imi tot zice "ai un punct alb aici, ai avut sterilet?"
Evident nu am avut sterilet si nici nu mi-a spus vreodata care ar putea fi alte cauze ale acelui punct alb.
Pana ajung la alt dr ptr a cere o alta opinie in legatura cu acel punct alb, ati putea sa imi spuneti daca aveti idee ce ar putea fi?
Multumesc!
p.s nu am nasteri, sarcini pierdute, rani.. Papanicolau -ultimul ok, iar penultimul Lsil (tratament cu ovule) mentionez ca penultimul test, a fost singurul care a iesit Lsil, dintre toate testele Papan.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ecografe contradictorii... Am probleme si cu glanda tiroida sa fie o dereglare hormonala sau ce?
- 5ecografie pelviana
- 2uter bicorn
- 4Cind se poate detecta sarcina prin ecografie transvaginala?
- 3col uterin lezionat (lezat) desi la ecografie transvaginala a fost ok !
- 8Rog citire ecografie transvaginala
- 3La ecografia transvaginala nu au putut fi vizualizate ovarale
- 0interpretare RMN
- 1Ecografie transvaginala?
- 2ecografie transvaginala la postmenopauza
- 0Ecograf si virginitate
- 0Sarcina sau menopauza?
- 0Ecografie transvaginala
- 0La radiografie abdominala se vedea fatul daca era sa fiu insarcinata?
- 0Ecografie transvaginala
- 3Ovar ecografie
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
Mai multe informații despre: ecografia transvaginala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: