e posibil sa fie insarcinata??

am mai postat o intrebare pe site, si in legatura cu ea. incep cu inceputul: am o prietena, si ne-am inceput viata sexuala. am avut o singura data contact sexual neprotejat acum 3 saptamani. nu am ejaculat in ea. dupa 3 saptamani mi-a spus ca are greturi, ameteli, dureri de burta. i-am facut un test de sarcina, easy check, si a iesit negativ. ea tot nu se simte bine, are greturi, ameteli si a si vomat. este posibil sa nu fi indicat bine testul? sau nu apare daca este insarcinata numai dupa mai mult de 3 saptamani? sau sa fie din alta cauza starile astea? va rog sa ma ajutati. multumesc anticipat.
2 comentarii

Buna! Simptomele pe care la prezinta pot fi cauzate si de o enterocolita. Sa astepte sa vada daca ii vine menstruatia, daca nu ii vine sa repete testul de sarcina la o saptama dupa intarziere. Chiar daca iese negativ este totusi un motiv de ingrijorare si ar trebuii sa faca un control ginecologic. Chiar daca nu ai ejaculat in ea lichidul preejaculator contine spermatozoizi.succesc

Buna ziua am s eu o rugaminte ultimul ciclu l-am avut in 10 aprilie, de la ultimul ciclu nu am mai facut sex deloc cu partenerul...e posibil sa fiu insarcinata avand in vedere ca urinez foarte des? Va rog sa imi raspundeti pentru prima data postez. Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Triplu test interpretare