e posibil sa fie insarcinata??

05-05-2011
21alex21
Nu este medic/terapeut
21alex21
am mai postat o intrebare pe site, si in legatura cu ea. incep cu inceputul: am o prietena, si ne-am inceput viata sexuala. am avut o singura data contact sexual neprotejat acum 3 saptamani. nu am ejaculat in ea. dupa 3 saptamani mi-a spus ca are greturi, ameteli, dureri de burta. i-am facut un test de sarcina, easy check, si a iesit negativ. ea tot nu se simte bine, are greturi, ameteli si a si vomat. este posibil sa nu fi indicat bine testul? sau nu apare daca este insarcinata numai dupa mai mult de 3 saptamani? sau sa fie din alta cauza starile astea? va rog sa ma ajutati. multumesc anticipat.
2 comentarii
0
05-05-2011, ora 12:10
Stefanye
Nu este medic/terapeut
Stefanye
Buna! Simptomele pe care la prezinta pot fi cauzate si de o enterocolita. Sa astepte sa vada daca ii vine menstruatia, daca nu ii vine sa repete testul de sarcina la o saptama dupa intarziere. Chiar daca iese negativ este totusi un motiv de ingrijorare si ar trebuii sa faca un control ginecologic. Chiar daca nu ai ejaculat in ea lichidul preejaculator contine spermatozoizi.succesc
0
06-05-2011, ora 16:21
MARI425
Nu este medic/terapeut
MARI425
Buna ziua am s eu o rugaminte ultimul ciclu l-am avut in 10 aprilie, de la ultimul ciclu nu am mai facut sex deloc cu partenerul...e posibil sa fiu insarcinata avand in vedere ca urinez foarte des? Va rog sa imi raspundeti pentru prima data postez. Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul