e normal ca de 1an de la nastere sa nu am menstra?
De 1 an si 2 luni am reusit sa aduc pe aduc pe lume a minunata fetita! Dupa consultul de 6 sapt medicul mi-a prescris ca metoda de contraceptie EXLUTON deoarece alaptam. In dec. anul trecut mi-a venit menstra cateva zile iar lunile urmatoare-nimic. La controlul de 6luni medicul mi-a spus ca totul e OK, sa merg in continuare pe anticonceptionalul prescris, si ca menstra va veni in urmatoarele luni sau dupa ce voi intrerupe alaptatul. De atunci n-am mai reusit sa ajung la control deoarece fetita mea nu a renuntat la supt, este tot mai dependenta de mine si plange refuzand si mancarea ori de cate ori plec de acasa. Pana la urma menstra imi va reveni dupa ce voi termina cu alaptatul?Dar daca fetita mea va vrea sa suga pana la 2 ani...?
1 comentarii
Alaptatul la sin e minunat dar copilul trebuie intarcat la un moment dat.Faptul ca alaptezi dar si ca iei exluton sunt cel mai probabil cauzele pentru care nu ai menstruatie.
Cred ca deja ai putea sa renunti la alaptatul la sin, fetita e destul de mare, si astfel ai putea sa creezi premisele aparitiei menstruatiei dar si sa optezi pentru alta metoda de contraceptie.
Nu vreau sa ma intelegi gresit dar nici faptul ca fetita e atit de dependenta de tine cum spui nu e de loc un lucru bun.nici pentru tine nici pentru ea.
Cred ca deja ai putea sa renunti la alaptatul la sin, fetita e destul de mare, si astfel ai putea sa creezi premisele aparitiei menstruatiei dar si sa optezi pentru alta metoda de contraceptie.
Nu vreau sa ma intelegi gresit dar nici faptul ca fetita e atit de dependenta de tine cum spui nu e de loc un lucru bun.nici pentru tine nici pentru ea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: