E jale cu cate femei vorbesc.

07-06-2018
AiRdr0p
Nu este medic/terapeut
AiRdr0p
Buna seara! Am și eu o problema. De câteva luni, vorbesc cu foarte multe femei și fac dragoste cu ele, fie că sunt colege de liceu, de meditație, de la sala etc. Nu știu ce să mai mă fac, mă ascund mereu de una și de alta ca să nu își dă seama că umblu cu mai multe deodată. Devin deja paranoic și vreau sa scap de treabă asta, dar, totodată sunt atras și de aceste aventuri...Ieri de exemplu am fost la meditație cu o fata, fata venind în niste colanți extraordinari de mulați și având niste forme deosebite, după meditație am chemat-o acasă și am făcut sex nebun până dimineața, am avut și probleme cu maica-sa, că nu a venit fata acasă..., cred că nu a avut atâtea orgasme adunat cate a avut într-o noapte...probelma este că s-au aflat și mai multe tipe și-au dat seama că joc la mai multe capete deodată și acum nu știu ce să mai fac...cu femei sa ies în oraș nu prea pot, că mi-e frica sa nu mă întâlnesc cu altele, la liceu de când am avut relații sexuale cu 8 fete merg mai mult "incongnito" și încerc să le evit, sau cel puțin să nu am gesturi de afecțiune față de ele...Ideea că nu știu ce să fac, oricum am avut și probleme de la atâtea ejaculări cred că mi s-au tras că îmi zvâcneau mușchii, aveam furnicături, mă durea capul...numai nenorociri...vreau să mă liniștesc, cum sa fac?
2 comentarii
0
07-06-2018, ora 22:46
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Problema e ca pe Forum sunt persoane care au contactat hiv. Nu va e frica de nici o boala cu transmítere sexuala?
Negii genitali, virusul HPV cancerigen se iau si cu prezervativ.
0
08-06-2018, ora 00:33
AiRdr0p
Nu este medic/terapeut
AiRdr0p
Mulțumesc de răspuns. Nu îmi vorbiți la persoana a doua plural, am doar 17 ani și 9 luni. HpV-ul da cancer anal, nu? Nu știam că se poate lua cu prezervativ. Problema mea e mai degrabă una...nici nu știu dacă e psihica sau fizica, dar parca sunt obsedat de sex, pur și simplu nu mai am rețineri, nu mai am nimic când vorbesc cu o femeie de care îmi place, îi propun direct lucruri indecente. Problema e că îmi pierd liniștea și sunt că fac niste lucruri care nu sunt OK. Mi-am pierdut afecțiunea și tot ce înseamnă sentimente, dacă mă plictisesc de o fata, o părăsesc, nu pun deloc pasiune...mă interesează doar placerea mea, bine, in pat le satisfac, dar tot ca să mă simt eu bine mai târziu...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici