E bine sa fac sala la 15 ani?
Buna ziua! Am si eu o intrebare.
Am implinit 15 ani acum cateva zile, am 1.80 si sunt mai solid/masiv/ putin gras. (am 78 kg)
Toti imi spun ca daca ma apuc de sala am sa arat foarte bine deoarece sunt inalt si cu o constitutie fizica buna.
Astept sfatul vostru.
Tot ce pot sa zic este ca o sa fac exercitii ce nu includ ridicari deasupra coloanei vertebrale. Doar brate, abdomen, triceps, pectorali si ce imi zice domn antrenor.
Am implinit 15 ani acum cateva zile, am 1.80 si sunt mai solid/masiv/ putin gras. (am 78 kg)
Toti imi spun ca daca ma apuc de sala am sa arat foarte bine deoarece sunt inalt si cu o constitutie fizica buna.
Astept sfatul vostru.
Tot ce pot sa zic este ca o sa fac exercitii ce nu includ ridicari deasupra coloanei vertebrale. Doar brate, abdomen, triceps, pectorali si ce imi zice domn antrenor.
1 comentarii
Daca te consideri deja bine dezvoltat fizic, atunci da-i bice! Inaltimea este buna, cateodata sala poate afecta cresterea, dar nu cred ca e cazul la tine..Spor la treaba! Poti sa intrebi antrenorul daca e ok sa faci si ridicari, poate ar fi totusi bine sa mai astepti un pic daca el spune asa..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: sportul la adolescenti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: