Dureri mari dupa laparoscopie
Buna ziua,
Am 6 zile de cand mi s-a efectuat o laparoscopie in urma careia mi-au scos un chist dermoid de pe ovarul stang.
De vineri cand m-au externat, am dureri de umeri care se extind pana pe spate, clavicula o simt rupta. Cand doresc sa ma intind pe o parte, ma doare si stomacul, de parca o mingie imi strapunge pielea. Ma dor si coastele, mai ales cand mananc. Ma gandesc daca durerile pot fi de la anestezie sau m-a tras curentul in sala de operatii. O asistenta mi-a spus ca ma va durea umarul drept si ca voi fi balonata din cauza anesteziei, dar parca doare prea tare si de prea multe zile.
Mentionez ca am mictiune normala si scaun la fel.
Va rog daca imi puteti da cateva pareri!
Am 6 zile de cand mi s-a efectuat o laparoscopie in urma careia mi-au scos un chist dermoid de pe ovarul stang.
De vineri cand m-au externat, am dureri de umeri care se extind pana pe spate, clavicula o simt rupta. Cand doresc sa ma intind pe o parte, ma doare si stomacul, de parca o mingie imi strapunge pielea. Ma dor si coastele, mai ales cand mananc. Ma gandesc daca durerile pot fi de la anestezie sau m-a tras curentul in sala de operatii. O asistenta mi-a spus ca ma va durea umarul drept si ca voi fi balonata din cauza anesteziei, dar parca doare prea tare si de prea multe zile.
Mentionez ca am mictiune normala si scaun la fel.
Va rog daca imi puteti da cateva pareri!
1 comentarii
Buna ziua.
Ar trebui exclusa o posibila complicatie postoperatorie, si deci, ar trebuie sa faceti o ecografie abdominala. Reevaluare ulterioara.
Ar trebui exclusa o posibila complicatie postoperatorie, si deci, ar trebuie sa faceti o ecografie abdominala. Reevaluare ulterioara.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Dieta dupa laparoscopie
- 2mi s-a recomandat laparoscopia... nu este mai bine sa ma opereze clasic?
- 0laparoscopie
- 3colecistectomia laparoscopica
- 3laparoscopie Cluj sau Timisoara
- 2laparoscopie
- 1laparoscopie
- 5la cat dupa laparoscopie pot sa-mi reiau viata sexuala?
- 0operatie laparoscopica L5-S1 ajutor!
- 1operatie fiere
- 0Este permisa activitatea sexuala dupa laparoscopia de chist ovarian?
- 1Dupa o operatie de fiere cu laserul
- 4Litiaza biliara
- 1Hernie inghinala operata laparoscopic
Mai multe informații despre: Chirurgia laparoscopica laparoscopia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: