Dureri la ghenunchi in timpul noptii/ somnului
Salut, Am 57 de ani, aproximativ 85 kg, 180cm. De doua zile mi se intimpla sa ma trezesc din somn cu dureri acute la ghenunchi. Pe parcursul zilei totul este bine. Stiu ca virsta mea presupune predispunerea la probleme osteoarticulare, si am probleme la ghenuncchiul in cauza, mai exact Osteoartrita de nivel scazut: am urmat tratamente vara trecuta, si din cauza ca durerile nu se opreau doctorul mia recomandat injectie (acum nu pot spune exact de anume s-a injectat). Din acel moment durerile sau ameliorat pina la disparitia completa. Insa acum au aparut din nou, si anume noaptea in timp ce dorm...
Va rog ajutati-ma cu un sfat ce sa fac.
Va rog ajutati-ma cu un sfat ce sa fac.
1 comentarii
Buna ziua!
Din cele descrise de catre D-voastra va confruntati cu gonartroza, adica distrugerea cartilajului articular (cauzata de greutatea excesiva si de efortul exagerat).
Se impune, evident, reducerea solicitarii mecanice a genunchiului: scadere ponderala majora, reducerea drastica a solicitarii fizice (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Din cele descrise de catre D-voastra va confruntati cu gonartroza, adica distrugerea cartilajului articular (cauzata de greutatea excesiva si de efortul exagerat).
Se impune, evident, reducerea solicitarii mecanice a genunchiului: scadere ponderala majora, reducerea drastica a solicitarii fizice (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de 2 luni genunchiul stang ma doare f rau
- 4probleme genunchi
- 8Dureri genunchi stang, iar cand fac unele miscari simt o intepatura
- 3probleme cu ambii genunchi... gonartroza?
- 4Durere de glezna si genunchi
- 1durere genunchi
- 3condropatie
- 1dureri genunchi drept
- 0Dureri genunchi tibie
- 1Dureri genunchi
- 12Dureri, dureri, dureri... genunchi
- 4Problema genunchi
- 1Durere punctuala genunchi
- 1durere de genunchi
- 1Leziune la menisc?
- 1Colecte lichidiana la nivelul bursei suprapatelare genunchi stang- ajutor cu interpretarea
- 0Ajutor!!! genunchi umflat, durere insuportabilă
- 1Proteina C Reactiva foarte mare. Dureri de genunchi
- 3Interpretare Ct genunchi drept
- 0Lichid intra si periarticular genunchi, trebuie rezolvat repede
Mai multe informații despre: Durere de genunchi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: