Dureri in zona toracelui
Am 22 de ani, M, si de cateva zile prezint anumite dureri in partea central-superioara a toracelui. Durerile nu sunt de intensitate mare, nu au o durata mare, nu sunt permanente, insa revin in mod constant destul de des pe parcursul unei zile.
Nu am observat conexiuni intre aparitia durerilor si efortul depus.
Durerile au tendinta de a reveni mai frecvent in conditii de frig. Nu am probleme majore cu inima, doar o usoara tachicardie depistata anul trecut, datorata unui tratement necorespunzator.
De cele mai multe ori cand revin durerile am tendinta de a ma speria, moment in care apare si o usoara senzatie de sufocare.
Are cineva idee care ar putea fi cauzele acestei stari?
Nu am observat conexiuni intre aparitia durerilor si efortul depus.
Durerile au tendinta de a reveni mai frecvent in conditii de frig. Nu am probleme majore cu inima, doar o usoara tachicardie depistata anul trecut, datorata unui tratement necorespunzator.
De cele mai multe ori cand revin durerile am tendinta de a ma speria, moment in care apare si o usoara senzatie de sufocare.
Are cineva idee care ar putea fi cauzele acestei stari?
3 comentarii
Buna ziua Florin si eu am cam aceleasi probleme (dureri, intepaturi, uneori senzatie de gheara)
in piept dar tot asa de intensitate mare si dureaza putin, in general survin aceste probleme
in special cand ma gandesc la ele. Si inima imi bate aiurea uneori (cand mai tare cand mai incet)
Parerea mea este sa faci un set de analize complet, sange, inima, etc. Si nu uita roaga-te mereu
la Dumnezeu cand te doare zi in gandul tau "Tatal nostru" de 3 minim, sa vezi ce bine te vei simti.
Revenind la medicina, pari a avea si o tulburare de anxietate, de multe ori simtim ca ne doare
acolo, ca ne doare in alta parte, pecand toate aceste simptome le manifestam noi (din creierasul nostru).
Dar tot mai bine este sa-ti faci analizele, sa faci eventual o electrocardiograma sa vezi cum stai cu inima.
Si ia calciu/magneziu cand te doare. bineinteles nu depasesti doza de 1 cp/zi.
in piept dar tot asa de intensitate mare si dureaza putin, in general survin aceste probleme
in special cand ma gandesc la ele. Si inima imi bate aiurea uneori (cand mai tare cand mai incet)
Parerea mea este sa faci un set de analize complet, sange, inima, etc. Si nu uita roaga-te mereu
la Dumnezeu cand te doare zi in gandul tau "Tatal nostru" de 3 minim, sa vezi ce bine te vei simti.
Revenind la medicina, pari a avea si o tulburare de anxietate, de multe ori simtim ca ne doare
acolo, ca ne doare in alta parte, pecand toate aceste simptome le manifestam noi (din creierasul nostru).
Dar tot mai bine este sa-ti faci analizele, sa faci eventual o electrocardiograma sa vezi cum stai cu inima.
Si ia calciu/magneziu cand te doare. bineinteles nu depasesti doza de 1 cp/zi.
Multumesc pentru raspuns! Refacerea analizelor este urmatorul pas pe care urmeaza sa il fac. Am uitat sa mentionez ca am fost diagnosticat cu hipertiroidie si ma gandesc ca si aceasta poate fi o cauza!
BUNA FLORIN sa sti ca si eu am aceleasi simtome ca si tine dar eu am facut toate analizele posibile pentru a sti care este cauza si surpriza.sant sanatoasa tun an afara de un bloc de ramura pe partea dreapta a inimi care nici nu ar trebut simtita deci. exclus sa am aceste simtome di cauza asta SPUN MEDICI si eu ce sa mai cred ca nu mai suport starile astea.Daca afli ceva te rog sa ma anunti si pe mn. MULTUMESC SI ASTEPT RASPUNS DIN PARTEA ORICUI MA POATE AJUTA.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6de vreo 4 ani am niste dureri surde in partea dreapta imediat sub coaste
- 5dureri torace anterior-posterior
- 5durere toracica cu radiere in brat
- 2dureri de spate in zona toracala
- 6O forma unui sambure de maslina pe coasta dreapta sub san.. ce poate fi?
- 3Durere toracica puternica
- 8Dureri de coasta asociata cu respiratia
- 0torace stramb
- 3Traumatism Toracic!
- 1Traumatizm torace, stern
- 4Nu stiu ce analiza mi-au facut la plamani
- 3Durere toracica
- 4dureri in cutia toracica!
- 1Se poate sa-mi fi rupt vreo coasta?
- 1Conditie anormala a scheletului costal
- 1Stern în carenă *pentru domul doctor Uscatu
- 0Deformarea cutiei toracica