dureri in piept, hipertensiune
Buna ziua, am 28 de ani si de 6 luni de zile ma confrunt cu o problema:dureri in zona toracelui, transpiratii stand pe loc, durere de cap in zona cefei, furnicaturi in mana stanga.am fost de vreo 3 ori la urgenta, in afara de faptul ca de 2 ori aveam tensiunea 150/90 nimic pe ekg, mi sa facut o data si ecograf, am facut test de efort, nimic, aveam colesterolul 300 la analize si 440 trigliceridele, intre timp, colesterolul mi-a scazut la 180 si tgl la 300, mentionez ca de cand au aparut aceste probleme nu mai fumez, nu beau cafea, si am incercat sa am o dieta sanatoasa, fac sport, cand alerg 2-3 km nu am nici o problema, am fost sportiv.va rog spuneti-mi ce fel de investigatii ar mai trebui sa fac.Multumesc
1 comentarii
Buna, noi am avut norocul sa ne dea cineva adresa d-nei dr Mirela Wagner din Los Angeles si sa ne faca o schema de tratament care mama a urmat-o cu strictete timp de 8 luni, dupa 6 luni cind am facut analizele nu mai avea metastaze si medicul oncologist sa mirat si dupa 8 luni ficatul sau era ok, Au trecut 3 ani si mama mea este bine se bucura de viata si noi ca este printre noi.Ea a luat 5 medicamente pe linga Reishi mai lua inca 3 buc de fiecare. Eu va dau adresa de email al d-nei dr si va sfatuiesc sa-i scrieti problema d-stra si sigur va va ajuta.-*. Si medicamentele le luam de la d-na Gherghit din Brasov am inteles ca este singurul diler din tara -*Va doresc sanatate.
Prof Gaby Galea
(*modificat de administrator)
Prof Gaby Galea
(*modificat de administrator)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: