Dureri dupa 4 luni de la operatia de hernia de disc
Buna seara, va rog frumos sa ma ajutati. Tatal meu meu a fost operat pe 30 iulie de hernie de disc la L 4, L5, a trbuit sa se opereze urgent deoarece incepuse sa-i amorteasca piciorul drept si sa-i cada laba piciorului, totul a decurs bine, nu a avut dureri dupa operatie dar la vreo 4 luni a inceput sa-l doara dinou piciorul drep mai ales cand sta pe scaun si in picioare, daca sta drept in pat nu il doare, si se simte mai bine dupa dusuri calde dar dupa o jumatate de ora, o ora incepe sa-l doara din nou. A mers la medicul care la operat si i-a spus ca trebuie sa se opereze iar, insa el nu-si mai doreste nici o operatie. Va rog frumos pot exista si alte tratamente in afar de operati. Ce poate sa faca sa nu se mai opereze si sa-i treaca durerea. Va multumesc frumos. Sarbatori fericite!
1 comentarii
Buna seara!
Daca e vorba de o recidiva a herniei de disc ( asa cum sugereaza ceea ce spuneti ), interventia chirur-
gicala este, cred, singura care poate rezolva in profunzime problema; tratamentele pentru protectia nervilor (in speta
nervul sciatic) reprezinta o solutie cu rezultate partiale, nu rezolva complet si eficace problema. Fiind vorba de o problema
mecanica (hernierea unui disc intervertebral), rezolvarea ei completa nu poate fi decat tot mecanica (interventie chirurgicala).
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Daca e vorba de o recidiva a herniei de disc ( asa cum sugereaza ceea ce spuneti ), interventia chirur-
gicala este, cred, singura care poate rezolva in profunzime problema; tratamentele pentru protectia nervilor (in speta
nervul sciatic) reprezinta o solutie cu rezultate partiale, nu rezolva complet si eficace problema. Fiind vorba de o problema
mecanica (hernierea unui disc intervertebral), rezolvarea ei completa nu poate fi decat tot mecanica (interventie chirurgicala).
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Hernie de disc cu lombosciatica dreapta
- 2hernie de disc grava?
- 2sunt 20 de ani si sunt operata de curand de hernie de disc.va rog un raspuns
- 123am hernie de disc L4-L5, L5-S1. ce sa fac?
- 3Am 20 de ani si m-am operat anul trecut de hernie de disc
- 0hernie de disc L4-L5 operat
- 0infectie intraspitaliceasca in urma operatie de hernie de disc
- 7Ajutor ligamentoplastie + hernie de disc
- 1Ce inseamana hernie de disc C6-C7 paramediana dreapta- se trateaza?
- 2Posibil inceput de hernie de disc sau chiar hernie de disc
- 0Probleme cu coloana... mi-au depistat doua vertebre lipite
- 3Hernie de disc
- 2Hernie de disc
- 0Dureri in perioada postoperatorie hernie de disc
- 2Hernie L5 si protruzie L4
- 1Hernie de disc Si scolioza toraco-lombara
- 0Prehernie
- 1Tratament hernie de disc
- 0Recomandare operatie Hernie de Disc Lombara
- 0Bună seara - Prolaps discal L5. Sunt de operat?
Mai multe informații despre: Hernia de disc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: