Durere ciudata de spate
Buna ziua! Am 19 ani si 1, 70 respectiv 50 de kg. Pana acum 3 luni am fost o persoana activa, alergand destul de des. La cateva saptamani dupa ce am incetat sa mai fac orice fel de miscare si am devenit foarte statica( facand cursuri online si stand mult pe scaun), a aparut o durere de spate joasa, undeva la noada fundului, care aparea cand ma aplecam sau mergeam mult, ca si cum m ar strange ceva acolo si m ar face sa ma adun. Apoi am simtit niste furnicaturi de o parte de si de alta a coloanei in zona lombara urmata de o durere de cap. Am fost la un doctor neurolog care in urma consultui mi a spus sa nu e nimic grav, si ca e vorba de o spondiloza cervicala. am luat Vimovo si durerea de la cap a disparut.
Ideea este ca inca si acum mai am acele furnicaturi/ intepaturi in zona lombara.Nu stiu daca acestea sunt de o parte si de alta a coloanei sau inauntru. Pot face miscare, ma pot apleca, doar ca apar pur si simplu in anumite momente. Uneori mai simt o mica durere si in piept, mai ales cand ma rotesc.
Ma ingrijoareaza tare aceste simptome pt ca citisem si de pe internet si peste tot scria de tumori si cancer. Am si slabit in aceasta perioada. Mi am facut si analize de sange si sunt ok. Pana acum nu am avut niciun fel de problema.
Ideea este ca inca si acum mai am acele furnicaturi/ intepaturi in zona lombara.Nu stiu daca acestea sunt de o parte si de alta a coloanei sau inauntru. Pot face miscare, ma pot apleca, doar ca apar pur si simplu in anumite momente. Uneori mai simt o mica durere si in piept, mai ales cand ma rotesc.
Ma ingrijoareaza tare aceste simptome pt ca citisem si de pe internet si peste tot scria de tumori si cancer. Am si slabit in aceasta perioada. Mi am facut si analize de sange si sunt ok. Pana acum nu am avut niciun fel de problema.
2 comentarii
Intepaturile/junghiurile sunt in zona toracica. M am incurcat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce inseamna descopatie lombara sciatica hiperalgica?
- 20dureri lombare si sold
- 8Lovitura la un meci de fotbal cu ghenunchiul in zona lombara
- 5am o durere destul de persistenta in zona lombara, acelasi lucru simtindu-l si daca stau mult apleca
- 5durere lombara de multi ani
- 7dureri de spate
- 2Neplaceri in zona lombara
- 3IRM Coloana Lombara
- 2durere lombara si de sold
- 1dureri lombare si de picior
- 2Durere cervicala si lombara
- 2Durere de spate usoara, dar constanta - cui ma adresez?
- 5Interpretare radiografie coloana vertebrala toraco-lombo-sacrala+articulatii sacro-iliace
- 2Durere insuportabila in zona bazinului.
- 0Durere lombara
- 1Rinichi??? Grav?
- 0Durere de spate după o căzătură pe scări
- 1Durere de coccis
- 0Dureri genunchi, spate, coate
- 0Durere spate
Mai multe informații despre: Durerile lombare Durerea lombara Coccigodinie coccidinia coccigodinia durere lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: