coloana stramba in doua locuri, dureri permanente
de cand ma stiu am stat mai mult cocosata, iar cand eram mica preferam sa-mi fac temele stand in pat, nu la o masa ca ceilalti copii. Bineinteles ca stateam ori cocosata, ori culcata intr-o parte.
Cu timpul am aflat ca am coloana stramba in doua parti. Nu mai stiu ce denumire mi-a spus, dar sunt putin cocosata(omoplatii par cam proeminenti) si jos e putin spre dreapta. Acum am 23 de ani si ma chinui sa stau dreapta, am dureri permanente, mai ales daca stau in picioare (mentionez si faptul ca am platfus la ambele picioare pt ca am inteles ca au legatura). Singurul moment in care nu ma doare este atunci cand stau culcata pe spate pt ca spatele sta drept. Durerea nu este una foarte puternica decat cand ma fortez foarte tare sau cand stau mult jos sau in picioare, iar in rest este ca o apasare asa, parca am o piatra foarte grea pe umeri, iar uneori simt de parca se rupe ceva.
Cu timpul am aflat ca am coloana stramba in doua parti. Nu mai stiu ce denumire mi-a spus, dar sunt putin cocosata(omoplatii par cam proeminenti) si jos e putin spre dreapta. Acum am 23 de ani si ma chinui sa stau dreapta, am dureri permanente, mai ales daca stau in picioare (mentionez si faptul ca am platfus la ambele picioare pt ca am inteles ca au legatura). Singurul moment in care nu ma doare este atunci cand stau culcata pe spate pt ca spatele sta drept. Durerea nu este una foarte puternica decat cand ma fortez foarte tare sau cand stau mult jos sau in picioare, iar in rest este ca o apasare asa, parca am o piatra foarte grea pe umeri, iar uneori simt de parca se rupe ceva.
4 comentarii
incearca sa dormi DOAR pe spate
si
fa INOT daca ai posibilitatea
cele bune,
si
fa INOT daca ai posibilitatea
cele bune,
nu e problema de dormit pt ca numai pe spate dorm. Dar ziua ce fac? Ca atunci sunt problemele. Stau toaza ziua in pat pe spate? Eu caut o solutie pentru a scapa de dureri, nu pentru a le elimina pe moment...
din pacate nu am posibilitatea de a face inot. Nu stiu sa inot, dar as putea invata, insa nu-mi permit financiar. Dar multumesc pt informatie!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3picior necontrolat
- 58dureri articulare
- 3am dureri la ultima vertebra - coccisul
- 198cifoscolioza dorsala dreapta de la varsta de 5 ani
- 3Fractura T12
- 36dureri la coloana si in sold
- 6Dureri coloana - ultima vertebra
- 6am ramas intepenita
- 5coloana vertebrala - adancituri de-a lungul ei
- 4durere coloana in dreptul rinichilor
- 12Artera vertebrala amprenteaza bulbul rahidian
- 5ajutati-ma, vreau sa stiu daca mai pot creste..
- 0Dureri la coloana in dreptul bazinului
- 1Examen radiologic.
- 4Hernie de disc?
- 2Dureri ale coloanei in zona de la ceafa, posibil o forma de spondiloza
- 3Se poate indrepta coloana doar prin inot?
Mai multe informații despre: Coloana vertebrala durerea de coloana vertebrala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: