durere zona lombara scrot stanga
Buna ziua de 2 luni am dureri lombare usoare, e ca un junghi deasupra fesa stanga si coboara cateodata spre scrot partea stanga, toate astea in urma unui efort mai mare.Dimineata cand ma trezesc totul e foarte bine iar peste se instaleaza aceasta durere usoara (jena)chiar daca nu fac efort.Sunt zile cand aproape nu am nimic.
Intrebarea mea este e posibil ca aceasta durere lombara ce trece prin abdoman si ajunge in scrot stanga (mai exact epididim) sa fie cauzata de aceasta Pensare posterioara la nivel L5-S1?
Va rog din suflet spunetimi unde sa ma mai duc si ce control sa mai fac?
Am facut radiografie coloana si rezultatul e urmatorul;
Fara osificari heterotope vizibile radiografic la nivelul corpilor vertebrali lombari radiografiati
Pensare posterioara la nivel L5-S1
Am facut si echografie reno-vezico-prostatica si testicul bilateral
Rezultat
ambii rinichi-dimensiuni normale, paranechim pastrat fara staza pielo-caliceala, fara imagini de calculi.Vezica urinara in semirepletie, contur net.
Prostata 29/36 mm, structura omogena.
Ambele testicule-dimensiuni si structura in limite normale.
Fara acumulari patologice la nivelul vaginalei bilateral
Multumesc
Intrebarea mea este e posibil ca aceasta durere lombara ce trece prin abdoman si ajunge in scrot stanga (mai exact epididim) sa fie cauzata de aceasta Pensare posterioara la nivel L5-S1?
Va rog din suflet spunetimi unde sa ma mai duc si ce control sa mai fac?
Am facut radiografie coloana si rezultatul e urmatorul;
Fara osificari heterotope vizibile radiografic la nivelul corpilor vertebrali lombari radiografiati
Pensare posterioara la nivel L5-S1
Am facut si echografie reno-vezico-prostatica si testicul bilateral
Rezultat
ambii rinichi-dimensiuni normale, paranechim pastrat fara staza pielo-caliceala, fara imagini de calculi.Vezica urinara in semirepletie, contur net.
Prostata 29/36 mm, structura omogena.
Ambele testicule-dimensiuni si structura in limite normale.
Fara acumulari patologice la nivelul vaginalei bilateral
Multumesc
4 comentarii
Te poti adresa unui urolog poti avea nisip sau pietre la rinichi nu toti medicii care fac radiografii le si vad in functie de localizare sau de aparatul folosit.
exact la urolog am apelat prima data, iar el ma trimis sa fac acele analize, am revenit la dansul cu rezultatul si mi-a zis ca din punct de vedere urologic nu am nimic si ca ar fi posibil ca aceasta durere sa fie de la acea pensare posterioara la nivel L5-S1 si uite asa durerea continua, nu stiu cui sa ma mai adresez.
De unde vine durerea din zona lombara ? Da, e posibil ca durerea dumneavoastra sa vina de la acea pensare. Consider ca informatiile pe care le da radiografia sunt insuficiente si ca ar fi nevoie de un RMN de coloana lombara. Va recomand sa consultati un medic balneolog si in functie de ceea ce va spune RMN-ul, daca va fi nevoie si un medic neurochirurg. Astept vesti de la dumneavoastra. Astept sa discutam despre variantele de tratament dupa ce vom avea rezultatul RMN.
Cu stima :
dr Petre Muresan
Cu stima :
dr Petre Muresan
Durerea (junghiul) este deasupra osului coxal stanga mai spre coloana iar cand apas in zona L5 durerea se accentuiaza.Va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13dureri acutizate la fizioterapie.rog raspuns urgent!
- 5de un an am inceput sa am niste dureri in zona lombara si care inca mai persista
- 9sindrom de jonctiune pielo-ureterala
- 10durere lombara care coboara pe piciorul stang si dureri fesiere
- 2durere lombara severa
- 5durere lombara de multi ani
- 4Lombalgie cronica sau altceva?!
- 0dureri lombare - hernie L5 S1 tratament
- 0raport medical coloana lombara
- 1durere lombara
- 6Dureri lombare
- 5Dureri coloana - interpretari radiografie
- 1Durere spate coloana lombara
- 2Dureri musculare in zona lombara