Durere Umar.
Buna ziua, sunt barbat am 17 ani si practic handbalul de la 11 ani.
In ultima perioada mai exact din primavara am inceput sa simt o durere la umarul stang cand arunc la poarta. Pentru prima oara am crezut ca nu m-am incalzit bine dar am observat ca acea durere revine mereu cand arunc mingea sau orice alt obiect. Am luat o pauza 1 luna jumate in care am facut usoare exercitii cu gantera si gimnastica. Am revenit la antrenament acum 2 3 saptamani si durerea a revenit inca de la prima aruncare. Mereu cand arunc simt ca o intepatura sa zicem. Nu stiu ce sa fac daca ati mai intipinat asemea probleme va rog ajutati-ma. Multumesc sa aveti o zi cat mai placuta.
In ultima perioada mai exact din primavara am inceput sa simt o durere la umarul stang cand arunc la poarta. Pentru prima oara am crezut ca nu m-am incalzit bine dar am observat ca acea durere revine mereu cand arunc mingea sau orice alt obiect. Am luat o pauza 1 luna jumate in care am facut usoare exercitii cu gantera si gimnastica. Am revenit la antrenament acum 2 3 saptamani si durerea a revenit inca de la prima aruncare. Mereu cand arunc simt ca o intepatura sa zicem. Nu stiu ce sa fac daca ati mai intipinat asemea probleme va rog ajutati-ma. Multumesc sa aveti o zi cat mai placuta.
2 comentarii
Neaparat la doctor, ati vazut baiatul care a avut aceleasi simptome tot de 17 ani tot cu sport la tv? Nici nu doresc sa va spun ce a descoperit. Sanatate !
Puteti sa-mi spuneti ce a descoperit... sunt curios,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7durere groaznica de umar
- 1Fractura umar
- 3Durere umar + gat
- 3Durere dupa efort si inflamatii
- 4durere genunchi, umar si incheietura piciorului
- 3RMN umar
- 4Durere umar
- 1Durere umăr drept
- 2Nevralgie-umăr blocat
- 1Durere umar stang
- 1Durere umar stang
- 2Durere de umar, atat in miscare cat si in repaus
- 0Anemie B12 si durere de umar si gat legatura intre ele ?
- 0Durere Umar
- 4Cazatura pe umăr
- 1Durere umar
- 1Disjuncție-Acromio claviculară Gr. 3 dureri
- 1Nu mai poate folosi bratul la capacitatea lui normala
- 2Dureri umar - intersectie umar-biceps, incheietura mana (doar dreapta)
Mai multe informații despre: durerea la umar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: