Copil 2 ani si 10 luni, se umfla gatul cand plange, tipa

27-11-2010
nicu.popescu
Nu este medic/terapeut
nicu.popescu
Buna ziua,
de ceva vreme am observat la bietelul nostru, aparitia unei umflaturi(dilatari) proeminente a gatului in partea dreapta, si mai putin la baza gatului, doar in momentele cand plange, tipa sau face efort mare de vorbire. Pana acum nu am fost la un consult de specialitate, dar o sa ne programam cat de curand. Oricum tin sa mentionez ca aceasta umflatura "dispare" imediat ce copilul a incetat sa se mai forteze. De altfel copilul nu acuza nici un fel de durere, cu sau fara palpare, nu face febra, nu tuseste, nu il doare in gat etc. Ca parinti incercam sa ne informam cat mai bine, fapt pentru care asteptam sfatul dumneavoastra. Multumesc!
5 comentarii
0
28-11-2010, ora 01:37
psiholog
Nu este medic/terapeut
psiholog
buna seara,
ce varsta are copilul?Incepeti intai cu un consult la pediatru sau medicul de familie
0
28-11-2010, ora 01:39
psiholog
Nu este medic/terapeut
psiholog
ma scuzati am vazut acum in titlu varsta copilului-mergeti direct la pediatru.
0
24-09-2013, ora 17:13
danytrif
Nu este medic/terapeut
danytrif
@nicu.popescu Am incercat si noi azi sa ducem baietelul la o ecografie in zona gatului pentru ca are aceleasi simptome dar nu am reusit sa-l convindem sa stea sa vedem care sunt cauzele. Ce diagnostic a pus in cazul copilului dvs. si cum a evoluat in ultimii ani? Multa sanatate!
0
21-01-2021, ora 16:39
Ileana Anna
Nu este medic/terapeut
Ileana Anna
Buna ziua, legat de acest subiect, dacă vedeți careva dintre voi doi, cum a evolut, ați aflat ceva despre? Mulțumesc
0
17-07-2022, ora 15:32
Ana Otilia
Nu este medic/terapeut
Ana Otilia
Ați mai aflat ceva despre acest subiect?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.