Durere acuta umar in sarcina
Sunt insarcinata in saptamana 37 + si ma confrunt cu o durere groaznca la umarul stang, care e continua de mai bine de o luna. Ce e si mai ciudat e faptul ca jumatate de mana, incepand de la cot si pana la incheietura palmei+ degetele imi sunt amortite continuu de vreo cateva zile... e o senzatie ca cea de mana inghetata si degete la fel... a inceput prin buricul de la degetul mijlociu si apoi a continuat si la degetul inelar si cel mare al mainii. Mai nou simt furnicaturi si in buricul degetului mijlociu de la mana dreapta... Niciun medic nu mi-a dat nimic pe motiv ca e din cauza sarcinii si sa astept ca va trece de la sine dupa nastere, dar durerea e insuportabila. plang la propriu de durere, mai cu seama noaptea cand nu pot dormi mai deloc. Ce ma sfatuiti sa fac?! Mentionez ca durerea a aparut brusc si fara un efort exagerat. Am 33 ani si am 90 kg cu sarcina... 1, 65 cm. Multumesc!
1 comentarii
Cu mare probabilitate este vorba despre un sindrom compresiv cervical (hernie de disc cervicala), agravat de sarcina.
Trebuie sa consultati, evident, un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Trebuie sa consultati, evident, un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri la umarul drept
- 8Am o stare de rau generala, cu o senzatie profunda de neputinta - orice efort ma epuizeaza total
- 7dureri mana stanga
- 6dureri de umar
- 0Durere Umar drept
- 1Durere omoplat stang de sus pana jos
- 10Dureri cervicale, umar si omoplat
- 1periartrita sh - cauza ?
- 4Durere umar
- 0Dureri insuportabile de umeri
- 0Durere umar drept
- 1Dureri la umar si brat
- 1Dureri cauzate de pocnituri ale gatului
- 0Durere umar. Diprophos-panaceu?