Durere mana dupa operatie

24-05-2008
fori
Nu este medic/terapeut
fori
in urma cu 2 ani mi-a iesit un chist cu lichid la incheietura minii l-am operat, dar acum mi-a iesit din nou, nu ma doare el dar ma doare mina, mai ales atunci cind se sparge si curge lichidul sub piele.ce sa fac sa ma operez din nou ? daca apare iar?
7 comentarii
0
24-05-2008, ora 00:00
Dr. Daniel Popescu
Identitate neconfirmată
Dr. Daniel Popescu
Dupa cum descrieti, afectiunea se numeste chist sinovial. Intradevar, daca nu este corect operat, se reface destul de repede.
Tratamentul este exclusiv chirurgical, iar daca este bine efectuat, chistul nu se mai reface.
0
fori
Nu este medic/terapeut
fori
Buna seara.Va multumesc foarte mult, ma voi opera di nou si sper ca de data asta voi avea mai mult noroc si nu va mai aparea.Va multumesc.
0
Dr. Daniel Popescu
Identitate neconfirmată
Dr. Daniel Popescu
.nu este vorba de noroc. Trebuie eliminat chistul de la baza, dintre oasele inchieturii mainii, astfel reducandu-se foarte mult sansele de a recidiva. Mult succes!
0
25-05-2008, ora 00:00
fori
Nu este medic/terapeut
fori
Va multumesc, sper ca de data aceasta il va scoate, incit sa ni mai reapara.Multumesc mult.
0
05-12-2008, ora 10:49
madisica
Nu este medic/terapeut
madisica
buna ziua,
ma numesc Magdalena Badescu, am la mana dreapta un chist sinuvial.
in urma cu un am an am fost operata pentru am fi elimitat acest chist, dar se pare ca acum a aparut din nou in acelasi loc este destul de mare si foarte dureros. va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac pentru nu vreau sa imi mai reaparara inca o data.
daca se poate sa imi recomandati si unde sa merg pentru operatie.
va multumesc si va dopresc o zi cat mai placuta
0
05-12-2008, ora 11:24
Dr. Daniel Popescu
Identitate neconfirmată
Dr. Daniel Popescu
Vi-l recomand pe dr. Sorin Parasca, spitalul de Chirurgie Plastica si Arsuri, Bucuresti, Calea Grivitei 128.
Il gasiti la spital in fiecare zi in jurul orei 8.30.
Numai Bine!
0
05-12-2008, ora 11:50
madisica
Nu este medic/terapeut
madisica
Buna ziua, o sa merg sa ma operez din nou si sper ca dada aceasta nu o sa mai apara.
va multumesc frumos pentru raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: