Durere la genunchi şi umflarea gleznelor

Bună ziua,
De aproximativ o lună am o durere puternică la genunchiul drept. La efort se umflă dar nu foarte tare. Am fost la medic, am făcut radiografie şi diagnosticul a fost gonartroză. Tratamentul recomandat: omez, imesol, muvon şi endolex. După începerea tratamentului respectiv din 9 iunie cu omez şi imesol au inceput să se umfle şi gleznele să fie dureroase şi aşa au rămas tot timpul. Nici noaptea nu se desumflă. Întrebarea mea este cum să procedez, să urmez în continuare tratamentul, deoarece durerea de genunchi nu cedează niciodată, aproape nu pot merge iar gleznele foarte umflate şi dureroase.
Mulţumesc!
De aproximativ o lună am o durere puternică la genunchiul drept. La efort se umflă dar nu foarte tare. Am fost la medic, am făcut radiografie şi diagnosticul a fost gonartroză. Tratamentul recomandat: omez, imesol, muvon şi endolex. După începerea tratamentului respectiv din 9 iunie cu omez şi imesol au inceput să se umfle şi gleznele să fie dureroase şi aşa au rămas tot timpul. Nici noaptea nu se desumflă. Întrebarea mea este cum să procedez, să urmez în continuare tratamentul, deoarece durerea de genunchi nu cedează niciodată, aproape nu pot merge iar gleznele foarte umflate şi dureroase.
Mulţumesc!
1 comentarii

Buna seara,
Artroza (aici, gonartroza) reprezinta distrugerea articulatiei (aici, genunchiul), cel mai adesea din cauze de ordin mecanic (uzura excesiva, prin supra-solicitare).
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: sex, varsta, greutate/inaltime, status ocupatioal si eforturi practicate, antecedente traumatice, reumatologic-inflamatorii, metabolice etc.
Asteptam detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Artroza (aici, gonartroza) reprezinta distrugerea articulatiei (aici, genunchiul), cel mai adesea din cauze de ordin mecanic (uzura excesiva, prin supra-solicitare).
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: sex, varsta, greutate/inaltime, status ocupatioal si eforturi practicate, antecedente traumatice, reumatologic-inflamatorii, metabolice etc.
Asteptam detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Dureri groaznice
- 71dureri de genunchi mari noaptea
- 5Durere profunda genunchi si cot drept
- 9Ajutor: in urma cu 5 luni am suferit de un puseu de dureri articulare
- 2durere genunchi
- 3Durere genunchi, femur si zona inghinala
- 3Durere genunchi
- 8GONARTROZA prin accidentare ?!
- 1Durere genunchi
- 3Durere genunchi
- 1Crepitatii foarte mari la piciorul.stang.daca ma puteti ajuta.va rog
- 0Durere genunchi drept
- 2RMN genunchi
- 1Durere de la genunchi în jos și uneori tot piciorul.
- 3De aproximativ 3 saptamani mi-a troznit si acuz dureri la genunchiul drept
- 1Probleme/durere genunchiul stâng
- 0Umflatura mica sub genunchi
- 1Proteina C Reactiva foarte mare. Dureri de genunchi
- 0Durere genunchi
- 3Durere genunchi situata in spate
Mai multe informații despre: Gonartroza Durere de genunchi umflarea gleznei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: