Durere inghinala
Buna Seara..
Am 24 de ani si pot sa va spun din start ca sunt o persoana sedentara, nu fac sport decat foarte rar..am o problema de aproximativ doi ani in zona inghinala.. De fiecare data cand fac o activitate sportiva mică nu ceva exagerat de exemplu alerg, fitness sau pur si simplu alerg scarile mai repede in partea drepta in zona inghinala începe sa ma doara si apoi si in partea stânga si durerea merge si pe şold..nu ma doare altundeva decat in zona inghinala, pe sold si uneori parca si in zona taliei ma inteapa si durerea durează si pana la 10 zile.. Exact
in zonele respective ma mai doare atunci cand fac colica renala avand o mica problema la rinichiul drept dar nu as vedea legătura. Dupa ce durerea imi trece nu mai apare decat la următorul efort...
Nu înţeleg unde este problema sau spre ce doctor ar trebui sa ma indrept..
Va multumesc...
Am 24 de ani si pot sa va spun din start ca sunt o persoana sedentara, nu fac sport decat foarte rar..am o problema de aproximativ doi ani in zona inghinala.. De fiecare data cand fac o activitate sportiva mică nu ceva exagerat de exemplu alerg, fitness sau pur si simplu alerg scarile mai repede in partea drepta in zona inghinala începe sa ma doara si apoi si in partea stânga si durerea merge si pe şold..nu ma doare altundeva decat in zona inghinala, pe sold si uneori parca si in zona taliei ma inteapa si durerea durează si pana la 10 zile.. Exact
in zonele respective ma mai doare atunci cand fac colica renala avand o mica problema la rinichiul drept dar nu as vedea legătura. Dupa ce durerea imi trece nu mai apare decat la următorul efort...
Nu înţeleg unde este problema sau spre ce doctor ar trebui sa ma indrept..
Va multumesc...
2 comentarii
Buna ziua!
Durerea iradiata pe care o descrieti este tipica in sindromul compresiv lombar (hernie de disc).
In acest caz trebuie sa consultati un neurochirurg. Pana atuni trebuie sa evitati cu strictete eforturile sportive descrise.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Durerea iradiata pe care o descrieti este tipica in sindromul compresiv lombar (hernie de disc).
In acest caz trebuie sa consultati un neurochirurg. Pana atuni trebuie sa evitati cu strictete eforturile sportive descrise.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9apendicita
- 9hernie?
- 3infectie dupa ras
- 10codiloame gigante operate cu electrocauterizator
- 7noduli, mancarime in zona inghinala, fese, coapse
- 4microcalculi neobstructivi rinichi stg
- 2miros urat in zona inghinala pe linia chilotului
- 0piodermita in zona inghinala
- 6Umflatura mica nedureroasa inghinala
- 6diagnostic: femoro-acetabulare impingement (FAI)
- 2durere inghinala
- 23Dureri inghinale si in fesa dreapta
- 3Durere genunchi, femur si zona inghinala
- 1Durere zona inghinala
- 1Pata rosie in zona inghinala
- 0Apendicită sau întindere musculară?!
- 0Furunculi şi pete inghinale
- 0Am nevoie de ajutor! pete roșiatice in zona inghinală
Mai multe informații despre: Zona inghinala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: