Durere in timpul exercitiilor

13-09-2011
Lucian Curelaru
Nu este medic/terapeut
Lucian Curelaru
Buna ziua ! Ma numesc Curelaru Lucian, am 19 ani si as dori sa primesc un raspuns daca se poate in legatura cu o durere la piciorul drept. Sportul pe care il practic are legatura cu mingea de fotbal (jonglerii) si implica printre toate actiunile, una unde este prezenta o miscare de rotatie din exterior spre interior. Piciorul de la sold la genunchi este ridicat si rotatia are loc de la genunchi in jos. Este un sport mai ciudat, un hobby as putea spune insa de ceva timp cand continui aceasta miscare am o durere la piciorul drept undeva in zona adductorilor dar care parca, cuprinde si un os. Tin sa mentionez ca nu este o durere pe care o pot localiza intr-un anumit punct si apare doar in momentul acelui exercitiu lucru pe care in trecut nu l-am patit. Este posibil sa fie o problema de la sold ? Daca ar fi fost intindere musculara ar fi trecut de cand o am ( cred ca de un an )... Nu am probleme la mers, alergat etc. insa este incomoda durerea asta si as vrea sa stiu cum sa scap de ea. De cand am aceasta durere am tot incercat sa o ignor insa e destul de greu. Multumesc !
1 comentarii
0
10-02-2012, ora 17:22
claudiu1986
Nu este medic/terapeut
claudiu1986
am jucat si eu fotbal mai multi ani, stiu despre ce vorbesti, acum depinde de fiecare organism in parte si de fiecare om, cu timpul iti cedeaza cate ceva si incepi sa devii sensibil, in orice sport, incep durerile in locurile unde corpul tau e cel mai slab intarit sau unde ai mai avut probleme anterioare, poate sa fie din cauza ca nu te incalzesti suficient, sau poate ai o sensibilitate de fel acolo, ai facut vreodata vreo pauza mai mare, de genu cel putin o saptamana de la orice efort fizic? sa vezi cum te simti ulterior? medicamente nu prea are rost sa iei, mai ales ca esti tanar, da i cu o crema ceva, intreaba doctorii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.