Durere in talpa stanga
Buna seara! Periodic am dureri in scobitura talpii piciorului stang. Durerile ajung sa fie destul de mari, nu pot calca, nu imi pot indoi talpa atunci cand pasesc. Am facut o radiografie anul trecut din care a rezultat ca am un mic os in plus in scobitura talpii. Atunci cand am facut radiografia mi s-a spus ca in general astfel de formatiuni apar din nastere si nu sunt dureroase si mi s-au prescris medicamente de mobilitate. Totusi, durerile apar periodic si cresc in intensitate afectandu-mi mobilitatea (merg schiopatat). Va rog sa ma ajutati, Ce pot face pentru ca aceste dureri sa nu mai reapara? Oare acel mic os este cauza durerilor? Multumesc anticipat.
3 comentarii
Buna ziua!
Nu stiu la ce "os in scobitura talpii" va referiti. Eu, desi ma ocup 100% numai de patologia piciorului, inca nu am auzit de un asa diagnostic.
De fapt, infinit mai importante sunt alte elemente, pe care nu le-ati mentionat: varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, antecedente traumatice, metabolice, reumatologic-inflamatorii etc.
Asteptam detalii utile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Nu stiu la ce "os in scobitura talpii" va referiti. Eu, desi ma ocup 100% numai de patologia piciorului, inca nu am auzit de un asa diagnostic.
De fapt, infinit mai importante sunt alte elemente, pe care nu le-ati mentionat: varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, antecedente traumatice, metabolice, reumatologic-inflamatorii etc.
Asteptam detalii utile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Stimate domnule dr.Marius Uscatu, am 24 ani, 1.70 h si 83 kg. Am nascut de 4 luni si inca alaptez.De o luna de zile am o amorteala si discomfort in timpul mersului in mijlocul calcaiului stang.As avea nevoie de ajutotul dvs. Sa imi spuneti va rog frumos daca se poate lua ceva tratament sau se poate face masaj.va multumesc mult!
Buna ziua!
Nu exista medicamente, unguente, injectii, proceduri sau masaje utile ijn cazul D-voastra.
Problema tine de supra-solicitarea structurilor retro-piciorului, datorata celor 25 kg in plus si efortului excesiv.
Prin urmare, singura solutie logica si viabila consta in scadere ponderala si in reducerea drastica a efortului fizic (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Nu exista medicamente, unguente, injectii, proceduri sau masaje utile ijn cazul D-voastra.
Problema tine de supra-solicitarea structurilor retro-piciorului, datorata celor 25 kg in plus si efortului excesiv.
Prin urmare, singura solutie logica si viabila consta in scadere ponderala si in reducerea drastica a efortului fizic (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 103dureri in talpa
- 50picioare umflate mai ales daca stau unde este cald
- 11Intepatura in talpa cu un cui ruginit
- 9interpretare diagnostic
- 7Supraponderal, dureri in talpi
- 5durere in talpa
- 2dureri in talpa, in centru
- 4unde sa ma duc si la ce consultatii?
- 1dureri puternice ale gleznelor, talpilor
- 0Durere de la talpa prelungita catre genunchi
- 5durei osoase, musculare
- 22Are dureri puternice in talpile picioarelor si arsuri
- 1Durere in talpi.
- 3Durere la nivelul talpilor (dupa ce am stat ud la picioare).
- 6durere de talpi
- 22Durere în talpa piciorului stâng
- 7durere laba picior stang
- 6Nu pot calca pe talpa dreapta
- 1Intepaturi in talpa
- 5Dureri groaznice de tălpi, plus dureri de șold
Mai multe informații despre: dureri in talpa
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: