Parestezie in picioare

20-01-2019
Alex_1314
Nu este medic/terapeut
Alex_1314
Buna seara, am o problema si as vrea sa ma lamureasca cineva care se pricepe.Acum 6 luni am fost la neurolog pentru ca mi au aparut niste sintome care nu- mi dadeau pace..aveam niste dureri in zona lombara, care radia pana in ambele picoare. senzatia de usturime pe ambele picoare, o senzatie de rece cand imi atingeam piele de pe picoare.neurologul ma trimis la RMN, la RMN nu a iesit mare lucru:disc dezitratat l4 l5 si bombari discal inferior...doctorul a zis sa nu mi fac probleme ca nu e nimic grav, a zis sa nu mai fac efort fizic intens, sa fac inot, si exercitii pt coloana.acum 4 zile am fost la un chiropractician care mi a facut un masaj cu vibratii in ambele fese si de atunci simt niste usturimi groaznice si niste arsuri in talpi de no pot merge si picoare, ma ard pana la genunchi.cand conduc mi se racesc picoare zici ca le ma bagat in ghiata.intrebarea mea este:Mi a lezat nervii cu acea masinarie? sau mi a deranjat vre un inel la coloana de simt aceste dureri insuportabile?imi simt talpile fierbiti si degetele amortire, am o senzatie de nevralgie, nu stiu cum sa o expllic.Va multumesc!!
1 comentarii
0
20-01-2019, ora 02:12
Alex_1314
Nu este medic/terapeut
Alex_1314
Vreau sa mai adaug ca atunci cand stau in pat pe o parte parca durerile se mai amelioreaza, si atunci cand fac depresorizare la coloana. Am vrut sa fac programmes la neurolog, Dar nu este la munca pana in Februarie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.