Durere la nivelul picioarelor
De două săptămâni ma lupt cu aceleași simptome, la nivelul picioarelor. La început, au apărut furnicaturi, starea de amorțeală, tălpi reci, apoi fierbinți și toate acestea au continuat, zi de zi, urmate de senzatia de arsura. Uneori, atât de mare este durerea, ca imi vine sa și vărs. Ce imi recomandați? Multumesc, anticipat!
6 comentarii
Buna ziua,
Exista nenumarate cauze posibile ale suferintei D-voastre: vasculare, reumatologice, neurologice, neurochirurgicale, metabolice, hematologice etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Exista nenumarate cauze posibile ale suferintei D-voastre: vasculare, reumatologice, neurologice, neurochirurgicale, metabolice, hematologice etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua/seară.
De cateva săptămâni bune sunt intr-o situatie destul de incomoda. Acum cateva saptamani mi s-a creat o unghie in carne. Am încercat sa tai coltul, cred ca am reusit. Însă astazi am observat ceva ciudat. Cand apsam ma durea extrem de tare piciorul ca si cand amorțea. In fine, astăzi in timp ce ma pregateam de culcare vad ca o portiune destul de mica este umflata si putin invinetita. Portiunea se afla intre unghie si pielea alba de la picior chiar pe mijloc. Este ceva ce sa ma ingrijoreze?
De cateva săptămâni bune sunt intr-o situatie destul de incomoda. Acum cateva saptamani mi s-a creat o unghie in carne. Am încercat sa tai coltul, cred ca am reusit. Însă astazi am observat ceva ciudat. Cand apsam ma durea extrem de tare piciorul ca si cand amorțea. In fine, astăzi in timp ce ma pregateam de culcare vad ca o portiune destul de mica este umflata si putin invinetita. Portiunea se afla intre unghie si pielea alba de la picior chiar pe mijloc. Este ceva ce sa ma ingrijoreze?
Buna ziua,
Situatia este total diferita fata de ce va imaginati:
- o unghie taiata corect are colturile in afara degetului, in unghi drept;
- prin taiere incorecta (smulgerea coltului), ati produs o unghie "defecta", proemina "in carne";
- solutia este una singura: sa lasati unghia sa creasca corect, pana cand colturile apar in afara degetului.
Pana atunci trebuie sa gestionati corect incaltamintea (exclus adidasi) si efortul (exclus sport sau eforturi medii/mari).
Nu exista si nu poate fi imaginata o alta solutie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Situatia este total diferita fata de ce va imaginati:
- o unghie taiata corect are colturile in afara degetului, in unghi drept;
- prin taiere incorecta (smulgerea coltului), ati produs o unghie "defecta", proemina "in carne";
- solutia este una singura: sa lasati unghia sa creasca corect, pana cand colturile apar in afara degetului.
Pana atunci trebuie sa gestionati corect incaltamintea (exclus adidasi) si efortul (exclus sport sau eforturi medii/mari).
Nu exista si nu poate fi imaginata o alta solutie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Vă MULȚUMESC pentru răspunsul prompt, domnule doctor!
Bună seara. Acum 2 luni am căzut și m-am lovit la genunchi. Sa umflat dar am crezut că trece. Nu a trecut. A rămas o umflatura sub rotula care doare de fiecare data când flexez piciorul. Întrebarea mea este..se vindeca de la sine sau trebuie sa merg la doctor?
Buna seara,
Un raspuns fiabil necesita, evident, o examinare clinica directa.
De unde am putea sti despre ce este vorba?
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Un raspuns fiabil necesita, evident, o examinare clinica directa.
De unde am putea sti despre ce este vorba?
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dureri in jurul degetului mare de la picioare
- 6metatarsalgie morton?
- 5Umflatura de picior, m-a muscat o insecta.. ce sa fac?
- 2durere si amorteala in piciorul drept
- 5dureri de picioare ziua...
- 1Durere de picioare
- 6Durere ingrozitoare la picioare, cateodata ii da lacrimile de durere
- 3Durere picior
- 27guta sau altceva?
- 3dureri de picior sus la incheietura
- 3problema picior
- 1Durere la mușchiul tibiei
- 1Durere laba piciorului
- 8Dureri de oase
- 7Durere picioare