durere in jurul inimii si apoi se muta mai in jos
buna ziua.am o mare nelamurire.in dreptul inimii simt o inteaptura cand respir...de multe ori respir pe nas ca sa nu trag prea mult aer in piept.
sufar de suflu sisrotic si anul trecut am simtit tot asa o inteaptura si era de la inima...dar acuma nu stiu ce sa mai cred ma daore cand respir si cand nu trag aer tare in piept ma daore mocnit.cel mai des simt o inteaptura in dreptul pectoralului stang mai exact in partea de jos muschiului apoi durerea se muta in dreptul coastelor un pic mai jos de inima.
nu stiu la ce sa ma mai gandesc e inima sau plamanii?..sau altceva
am fost la medicul de familie si mi-a dat sa iau TEOTARD...dar nici macar nu m-a ascultat tot ce am de zis...
ar mai fi ceva..la servici mai ies de 2 ori pe zi cate 2 -3 min afara in salopata...se poate sa fie de la frig?
ce pot sa fac?
multumesc anticipat
sufar de suflu sisrotic si anul trecut am simtit tot asa o inteaptura si era de la inima...dar acuma nu stiu ce sa mai cred ma daore cand respir si cand nu trag aer tare in piept ma daore mocnit.cel mai des simt o inteaptura in dreptul pectoralului stang mai exact in partea de jos muschiului apoi durerea se muta in dreptul coastelor un pic mai jos de inima.
nu stiu la ce sa ma mai gandesc e inima sau plamanii?..sau altceva
am fost la medicul de familie si mi-a dat sa iau TEOTARD...dar nici macar nu m-a ascultat tot ce am de zis...
ar mai fi ceva..la servici mai ies de 2 ori pe zi cate 2 -3 min afara in salopata...se poate sa fie de la frig?
ce pot sa fac?
multumesc anticipat
1 comentarii
Daca durerea apare la inspir profund trebuie avuta in vedere fie o afectiune a peretelui toracic(coaste-stern-muschi intercostali-tegumente), fie o afectiune a pleurei(pleurezie-pahipleurita-pleurodinie-pleurita)- mai putin probabil o afectiune cardiaca. Suflu sistolic nu este o boala, este o informatie obtinuta prin ascultatia cordului care poate apare intr-o multitudine de situatii normale sau patologice(de la sindroamele anemice la suflurile inocente si pana la valvulopatii de diverse etiologii)Nici nu ne spuneti unde e localizat acest suflu...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Intepaturi piept, raceala, bronsita
- 2Inspiratie scurta
- 0Durere toracica persistentă de mai bine de 1 lună și tuse
- 1Radiografie pulmonara
- 0Bronhoscopie
- 2Astm.bronsic si rinita vasomotorie
- 2Pediatrie - Bebeluș de 11 luni diagnosticat cu laringita acuta
- 1Rezultat radiografie.
- 1Fetița 13 ani probleme cu respirația
- 1Senzatie de disconfort partea stanga cutia toracica