Durere în gât persistentă
Bună ziua,
De vreo 3 săptămâni am o durere în gât persistentă. Am terminat deja 2 cutii de Augumentin 875 şi tot nu mi.a trecut. La o zi după ce am terminat ce-a de-a doua cutie, infecţia a revenit. Pe lângă Augumentin am mai luat Biotics, Eurespal şi pastile de supt Decasept. Ce alt antibiotic îmi mai recomandaţi?
De vreo 3 săptămâni am o durere în gât persistentă. Am terminat deja 2 cutii de Augumentin 875 şi tot nu mi.a trecut. La o zi după ce am terminat ce-a de-a doua cutie, infecţia a revenit. Pe lângă Augumentin am mai luat Biotics, Eurespal şi pastile de supt Decasept. Ce alt antibiotic îmi mai recomandaţi?
2 comentarii
Cate din medicamentele pe care le-ai insiruit ti-au fost recomandate de medic?
Mergi si fa un exudat si atunci se va vedea exact ce ai in gat si daca va fi cazul ti se va prescrie antibiotic, dar antibioticul care va merge exact pe infectia ta.
Nu mai lua medicamente dupa ureche!
Mergi si fa un exudat si atunci se va vedea exact ce ai in gat si daca va fi cazul ti se va prescrie antibiotic, dar antibioticul care va merge exact pe infectia ta.
Nu mai lua medicamente dupa ureche!
antibioticele --Nu au efect antialgic.. nu trateaza durerea, au cu totul alte indicatii
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18mi-am scos amigdalele acum 5 zile iar aseara am manat fooatre multa inghetata
- 3respiratie greoaie si durere in gat
- 8dureri in gat si deficiente de vorbit
- 4amigdale inflamate
- 11Secretii, tuse, dureri in gat.
- 2durere in gat
- 0Durere in gat inainte de operatie
- 3de vreo 2 ani ma doare rau in gat
- 1durere persistenta in gat
- 7nas si urechi infundate, durere in gat mucusuri ingrosate.
- 3Durere ciudata in gat.
- 2Durere si senzaţie de corp străin in gat
- 0Durerea in spatele Marului lui Adam
- 1Durere persistenta in gat
- 3Durere de gat insotita de secretii nazale verzi
- 3Durere amigdala dreapta+ureche
- 1Durere in gat, gat uscat, afta, herpes.
- 2Inflamare gat pe dreapta cu durere, presiune in ureche la înghițire saliva
- 2Formațiune dubioasa la nivelul gatului si dureri de gat
Mai multe informații despre: durerea in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: