durere dupa operatie de ligament
Buna ziua! In urma cu un an am suferit o interventie chirurgicala de reconstructie a ligamentului incrucisat anterior.Operatia a decurs bine si recuperarea la fel. In tot acest timp ( un an)nu prea am fortat piciorul, dar cand o faceam simteam un disconfort si o mica durere in spatele genunchiului.Acum daca alerg simt tot acea durere din spatele articulatiei dar mai intensa incat sunt obligat sa ma opresc din alergat.Specific ca nu mi-am refacut complet muschii din zona genunchiului.Am 18 ani 1.82 m si 80 kg.Va multumesc
1 comentarii
Buna ziua
E greu sa va spun cauza fara examinarea clinica si investigatii paraclinice, exista multe cauze care pot da acest simptome, incepand cu nerespectarea programul de recuperare, pozitia grefei, etc.
Si ar fi nedrept si ne profesional sa va spunaa cineva cauza fara consultatie propiu zisa.
Cu stima
Dr Tarek Nazer
E greu sa va spun cauza fara examinarea clinica si investigatii paraclinice, exista multe cauze care pot da acest simptome, incepand cu nerespectarea programul de recuperare, pozitia grefei, etc.
Si ar fi nedrept si ne profesional sa va spunaa cineva cauza fara consultatie propiu zisa.
Cu stima
Dr Tarek Nazer
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14intindere tendon-ligament la talpa
- 86Intindere de ligamente?
- 8Diagnostic genunchi (RMN)
- 20ligament mai scurt
- 5probleme cu meniscul si ligamentele
- 10ruptura ligamente incrucisate si menisc
- 4menisc ciupit, intindere ligamente
- 3dureri ale ligamentelor gleznei si in zona tendonului lui achile !!!!
- 8Hernie de disc RMN
- 7Ajutor ligamentoplastie + hernie de disc
- 14RMN
- 0problema ligamente genunchi
- 1Durere de ligamente
- 5ligamente
- 3Intindere ligamente picior ?
- 0dureri articulare dupa ligamentoplastie
- 4Glezna umflată si roșie
- 0Problemă întindere de ligament
Mai multe informații despre: ligamentele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: