Durere cervicala
Buna ziua,
Acum cateva luni am inceput sa am dureri de spate, mai ales cand stau pe scaun (mentionez ca evit sa stau cocosata pe cat se poate si incerc sa imi gasesc pozitia cat mai comoda cu spatele drept), durerea este localizata in zona cervicala si in zona toracala, dar cel mai des in zona cervicala, in dreptul vertebrelor C5 si C6...chiar ieri seara am simtit o durere in acea zona, spre umarul stang, o durere de parca mi se smulgea muschiul din tendon, si o senzatie de arsura si intepatura in acelasi loc, mai ales cand incercam sa ma uit in jos sau sa intind mana in fata mea..
De asemenea, ma trezesc foarte des cu ambele brate amortite si cu muschiul trapez amortit, cateodata pe dreapta, cateodata pe stanga.. Inca nu m-am dus la niciun consult, as dori un sfat mai intai, ce ar putea fi si cum sa procedez?
Multumesc anticipat!
Acum cateva luni am inceput sa am dureri de spate, mai ales cand stau pe scaun (mentionez ca evit sa stau cocosata pe cat se poate si incerc sa imi gasesc pozitia cat mai comoda cu spatele drept), durerea este localizata in zona cervicala si in zona toracala, dar cel mai des in zona cervicala, in dreptul vertebrelor C5 si C6...chiar ieri seara am simtit o durere in acea zona, spre umarul stang, o durere de parca mi se smulgea muschiul din tendon, si o senzatie de arsura si intepatura in acelasi loc, mai ales cand incercam sa ma uit in jos sau sa intind mana in fata mea..
De asemenea, ma trezesc foarte des cu ambele brate amortite si cu muschiul trapez amortit, cateodata pe dreapta, cateodata pe stanga.. Inca nu m-am dus la niciun consult, as dori un sfat mai intai, ce ar putea fi si cum sa procedez?
Multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Dureri de spate
- 7dureri cervicale si de cap
- 12durere in partea dreapta a capului in zona cervicala
- 3Durere persistenta in zona cervicala
- 9ORL - mucus excesiv si durere cervicala
- 5ce trebuie sa fac pentru zona cervicala?!
- 1dureri la ceafa cand tusesc
- 1afectiuni coloana cervicala
- 2Durere cervicala si lombara
- 10Dureri de cap insuportabile, fara un diagnostic concret
- 7Dureri cervicale si de umar drept.
- 1Dureri cervicala
- 0Durere in spatele urechilor...spondiloza cervicala
- 1Dureri de ceafa la 16 ani
- 3Durere coloana in partea superioara si gat. La ce doctor sa merg ?
- 3Durere cervicala, durere omoplat și mana
- 1Zguduire a capului si corpului la Karting
- 0Stare de rau &durere zona cervicala si intre omoplati
Mai multe informații despre: durerea in zona cervicala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: