Cervicala
Buna seara.Am problema asta de Foarte Mult Timp.Si am doar 29 Ani.Dupa cap am o umflatura asa ca o bila.Si de acolo am mereu dureri de cap si de spare.Cand Stau si Foarte Multe ore in picioare credetima am dureri de spate.mari.Si mereu de la ortoped Mi s-au dat Masaje si Tot Masaje.Pentru ca de Multe ori Nici nu Pot Misca.ma Blochez.dar pe Moment masajul e bun dar dupa care din nou durere.si Nu Stiu Exact ce este.Poate Sa fie de Mica? De la pozitia la scris PT ca eu mai stateam si scriam pe Pat.si ma tem ca de la asta o Sa raman cu gheba.ca eu Nici Nu sunt dreapta de coloana.As Vrea Sa imi spuneti ce as putea face.Eu durere am mereu dupa cap.e ca ceva ce ma apasa.Anul trecut Aveam o durere ingrozitoare de cap Nu stiam de ce si am facut un Control si Mi Sa spus ca de dupa cap Mi se trage durerea.dar daca e cervicala trebuie Sa fie un remediu.Astept raspunsul dumneavoastra.Va multumesc.
1 comentarii
Buna ziua. Va recomand sa mergeti la o consultatie la neurologie sau la reumatologie-BFT. Eventual o sa vi se recomande sa faceti o radiografie sau chiar RMN de coloana. Si un tratament, care poate fi reprezentat de stil de viata, evitarea frigului umezelii, efortului fizic, chiar tratament medicamentos sau balneofizioterapie. Este foarte importanta si kinetoterapia (gimnastica medicala), nu doar masajul. Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Dureri de spate
- 3dureri lombare si cervicale. va rog sa-mi dati un raspuns
- 4Va rog mult interpretare RMN coloana cervicala !!!!!
- 5ce trebuie sa fac pentru zona cervicala?!
- 25dureri de picioare + cervicala
- 1afectiuni coloana cervicala
- 2Durere cervicala si lombara
- 7Dureri cervicale si de umar drept.
- 1Dureri cervicala
- 5Coloana cervicala
- 0Dureri lombare si cervicale
- 0Dureri cervicale
- 0Disconfort in zona cervicala
- 0Amortelile mainilor si picioarelor.
- 1Durere cervicală
- 0Dureri cervicala