Dupa operatie de varice!
buna ziua.am intrat aici ca sa va povestesc din experienta mea.am facut si eu operatia de varice la un picior la clinica estet laser la dr.abu baker si pot sa va spun ca ma simt bine si sunt foarte multumita de rezultat, evolutia mea a fost una buna, nu ma durut iar dupa operatie am plecat imediat acasa.am revenit la control la 14 zile.ma vazut dr. si totul este k.va pup o zi frumoasa,
buna.si eu am fost operata tot de dl.dr.iar totul a decurs bine, la tine cum a fost?si cum te simti acum? nu-i asa ca picioarele sunt mai usoare nu te mai dor iar ciorapii sper ca ii porti ca te ajuta f mult cand stai in picioare mai mult timp.eu ii multumesc dr. abu baker ca ma ajutat si ca acum sunt bine nu mai am nici o problema.recumand cu incredere aceasta clinica estet laser sunt niste oameni extraordinari.multe salutari si numai bine
Buna ziua. Ma intereseaza si pe mine operatia de varice prin metoda cu aburi, am 48 ani si am dilatatii ale venelor la ambele gambe. Puteti sa imi recomandati in Cluj un chirurg bun? Multumesc si multa sanatate..
Bunaziua eu am fost la control la Cluj la venart..si cel mai profesionist la un dr francez cel care a dezvoltat svs.as vrea si eu sa vad parerile unor pacenti operati cu aceasta tehnica.costa destul de mult..si prea putine pareri vedem...
buna ziua.Rezultate foarte bune se obtin folosind terapia cu lipitori.Mai multe detalii gasiti pe sity ------------*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Buna ziua sunt operat de 2 ori de varice prima data mi-au anulat o vena, iar a 2 oare cred doar taieturi.Mi-au reaparut de fiecare data si ma dor, am o varice mare ca imi intra degetul si se simte ca si o gaura, am fost iar la doctor si mia zis dc vreau sa ma operez iar, eu sincer nu stiu ce sa fac as dori opinia dumneavoastra astept un raspuns va multumesc cu respect
Bună seara am varice pe ambele picioare și vreau să mă oprez m ar interesa un doctor bun în București mulțumesc anticipat
Buna seara!
Tatăl meu s-a operat de varice in urma cu 2 saptamani -operatie clasică.
In aceasta saptamana trebuie sa meargă la control.
Acum el este bandajat la piciorul operat.
Nu i s-a specificat daca trebuie sa meargă cu bandajul la picior sau fără.
Ațele nu i s-au topit si risca sa se infecteze daca merge cu piciorul descoperit la control. De asemena, are ven safena umflata ceea ce nu ii permite să îndoaie foarte bine piciorul. ( isi pune gheata)
Ce recomandați in privinta celor menționate de mai sus?
Multumesc
Tatăl meu s-a operat de varice in urma cu 2 saptamani -operatie clasică.
In aceasta saptamana trebuie sa meargă la control.
Acum el este bandajat la piciorul operat.
Nu i s-a specificat daca trebuie sa meargă cu bandajul la picior sau fără.
Ațele nu i s-au topit si risca sa se infecteze daca merge cu piciorul descoperit la control. De asemena, are ven safena umflata ceea ce nu ii permite să îndoaie foarte bine piciorul. ( isi pune gheata)
Ce recomandați in privinta celor menționate de mai sus?
Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18varicele se vindeca cu tratamente naturiste?
- 4ce contraceptiv sa iau daca sunt predispusa la varice?
- 9varice la 30 ani
- 11Varice - operatie, unde?
- 3varice - un tratament naturist?
- 4de aprox. un an sufar de varice
- 6Ciorapii medicinali compresivi
- 6am varice la ambele picioare, nu am dureri, nu mi se unfla picioarele
- 6hipertensiune arteriala, dislipidemie, varice, fumez maxim 7 tigari pe zi. Cataracta?
- 3varice si vase sparte pe penis
- 6Dupa operatia de varice, am piciorul amortit
- 6Varice operate
- 4Recuperare la fizioterapeut sau acasa?
- 0Varice
- 11operatia de varice este subventionata de asigurarea medicala si ce fel de anestezie se foloseste?
- 0Inchidere operatie pe creier
- 1Hematom dupa operatie
- 1Operatie varice in Belgia !!
- 0Operație de varice
Mai multe informații despre: Recuperarea postoperatorie Varicele operatia varicelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: