Dupa operatie de varice!

38 comentarii 1 2
0
09-12-2013, ora 14:48
Gherghin Ana
Nu este medic/terapeut
Gherghin Ana
buna ziua.am intrat aici ca sa va povestesc din experienta mea.am facut si eu operatia de varice la un picior la clinica estet laser la dr.abu baker si pot sa va spun ca ma simt bine si sunt foarte multumita de rezultat, evolutia mea a fost una buna, nu ma durut iar dupa operatie am plecat imediat acasa.am revenit la control la 14 zile.ma vazut dr. si totul este k.va pup o zi frumoasa,
0
10-12-2013, ora 16:56
Oprea Sorina
Nu este medic/terapeut
Oprea Sorina
buna.si eu am fost operata tot de dl.dr.iar totul a decurs bine, la tine cum a fost?si cum te simti acum? nu-i asa ca picioarele sunt mai usoare nu te mai dor iar ciorapii sper ca ii porti ca te ajuta f mult cand stai in picioare mai mult timp.eu ii multumesc dr. abu baker ca ma ajutat si ca acum sunt bine nu mai am nici o problema.recumand cu incredere aceasta clinica estet laser sunt niste oameni extraordinari.multe salutari si numai bine
0
10-02-2015, ora 13:31
Mariana_68
Nu este medic/terapeut
Mariana_68
Buna ziua. Ma intereseaza si pe mine operatia de varice prin metoda cu aburi, am 48 ani si am dilatatii ale venelor la ambele gambe. Puteti sa imi recomandati in Cluj un chirurg bun? Multumesc si multa sanatate..
0
14-02-2015, ora 11:16
cosmineu
Nu este medic/terapeut
cosmineu
Bunaziua eu am fost la control la Cluj la venart..si cel mai profesionist la un dr francez cel care a dezvoltat svs.as vrea si eu sa vad parerile unor pacenti operati cu aceasta tehnica.costa destul de mult..si prea putine pareri vedem...
0
21-11-2016, ora 18:53
pichio
Nu este medic/terapeut
pichio
buna ziua.Rezultate foarte bune se obtin folosind terapia cu lipitori.Mai multe detalii gasiti pe sity ------------*

(*modificat de admin)
0
23-03-2017, ora 16:32
Adrianflo
Nu este medic/terapeut
Adrianflo
Buna ziua sunt operat de 2 ori de varice prima data mi-au anulat o vena, iar a 2 oare cred doar taieturi.Mi-au reaparut de fiecare data si ma dor, am o varice mare ca imi intra degetul si se simte ca si o gaura, am fost iar la doctor si mia zis dc vreau sa ma operez iar, eu sincer nu stiu ce sa fac as dori opinia dumneavoastra astept un raspuns va multumesc cu respect
0
29-08-2018, ora 21:26
argint.florentina@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
argint.florentina@yahoo.com
Bună seara am varice pe ambele picioare și vreau să mă oprez m ar interesa un doctor bun în București mulțumesc anticipat
0
14-06-2020, ora 23:29
Cris0304
Nu este medic/terapeut
Cris0304
Buna seara!

Tatăl meu s-a operat de varice in urma cu 2 saptamani -operatie clasică.
In aceasta saptamana trebuie sa meargă la control.
Acum el este bandajat la piciorul operat.
Nu i s-a specificat daca trebuie sa meargă cu bandajul la picior sau fără.
Ațele nu i s-au topit si risca sa se infecteze daca merge cu piciorul descoperit la control. De asemena, are ven safena umflata ceea ce nu ii permite să îndoaie foarte bine piciorul. ( isi pune gheata)
Ce recomandați in privinta celor menționate de mai sus?

Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns
38 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Operatii de indepartare a varicelor
  • Varicele
  • Cum te protejezi de varice?
  • Varicele la tineri
  • Recuperarea medicală după operație (postoperatorie) - tehnici și indicații
  • Sfaturi pentru persoanele cu varice - aspecte pe care trebuie să le știi
  • Recuperarea după o intervenție chirurgicală
  • Dieta vegetariană, asociată cu o creștere a riscului de varice la bărbați
  • Un număr mai mare de pași zilnic reprezintă o bună metodă de a evita complicațiile postoperatorii
  •